11. sınıfta, sınıf değiştirilir mi?

kinZzGodd

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3050 / RYZEN 5 5500/ (2X8)
Meslek
Öğrenci
Merhaba, bu sene 11.sınıfa başlayacağım ve EBA'dan sınıfıma baktım, sınıfımda aramıza bir olay olmasa da anlaşamadığım insanlar var arkadaşımın sınıfına gitmek istiyorum bu sebepten dolayı sizce izin verirler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bu sene 11.sınıfa başlayacağım ve EBA'dan sınıfıma baktım, sınıfımda aramıza bir olay olmasa da anlaşamadığım insanlar var arkadaşımın sınıfına gitmek istiyorum bu sebepten dolayı sizce izin verirler mi?
Verirler bence ailen de konuşursa.
Tabii müdüre bağlı. Benim eski okulumdaki müdür küfreder oğlum alıp veremediğiniz ney var der şutlardı.
Şuanki okulumdaki müdür ailemle beraber gidersem yardımcı olur, muhtemelen değiştirir.

Dostum zamanında bende senin gibi sınıfımı değiştirmeye kalkmıştım. Eski sevgilim ile yeni flörtüm aynı sınıfa düşünce onların bölümüne geçmeye çalışmıştım. Bir sürü yalan uydurdum sınıfımı değiştirsinler diye ama tutmadı tabii 😅 bence bölüm içerisinden başka sınıfa geçmeyi deneyebilirsin ona izin verebilirler ama başka bölüme geçmeye çalışırsan kabul etmeyebilirler.

Dostum zamanında bende senin gibi sınıfımı değiştirmeye kalkmıştım. Eski sevgilim ile yeni flörtüm aynı sınıfa düşünce onların bölümüne geçmeye çalışmıştım. Bir sürü yalan uydurdum sınıfımı değiştirsinler diye ama tutmadı tabii 😅 bence bölüm içerisinden başka sınıfa geçmeyi deneyebilirsin ona izin verebilirler ama başka bölüme geçmeye çalışırsan kabul etmeyebilirler.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Velimle gideceğim müdür yardımcısı iyi birisi daha önce devamsızlığım konusunda da yardımcı oldu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı