Windows 11 key önerisi

• Konuyu başlatan Sarrii
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 120

Sarrii

Hectopat
Daha fazla  
PC aldım ve Windows key gerekiyor. Retail mi almalıyım, başka bir şey mi almalıyım? Açıkçası bir fikrim veya bir bilgim yok. Üzerine çok araştıramadım. Bana güvenilir bir yerden key linki atabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Microsoft Activation Script kullanın, HWID seçerseniz retail olarak etkinleştiriyor. Ücretsiz.

Ücretli istiyorsanız Sağlam Lisans veya Jetlisans gibi sitelerden OEM Key satın alın, anakarta gömülüyor.

Microsoft Activation Script kullanın, HWID seçerseniz retail olarak etkinleştiriyor. Ücretsiz.

Ücretli istiyorsanız Sağlam Lisans veya Jetlisans gibi sitelerden OEM Key satın alın, anakarta gömülüyor.
hocam oem key sağlıklı mıdır keyi kullandıktan sonra herhangi bir sıkıntı yaşatır mı ?

OEM Key, etkinleştirdiğinizde cihazın anakartına yazılır, format esnasında bir daha key girmeniz gerekmez. O cihaza özgün olarak kalır. Sistem üreticilerinin kullandığı key tipidir.
Hocam düz 11 home mu yoksa pro mu önerirsiniz sistemi sadece oyun amaçlı kullanıyorum herhangi bir etki eder mi home veya pro bilgim yok hangisini önerirsiniz.

Hocam düz 11 home mu yoksa pro mu önerirsiniz sistemi sadece oyun amaçlı kullanıyorum herhangi bir etki eder mi home veya pro bilgim yok hangisini önerirsiniz.
Evde kullanacaksanız Home yeterli olur. Pro genelde şirketler kullanıyor, domaine alma vb. network olayları olduğu için. Performans olarak bir farkları yok, birkaç servis dışında.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı