11. sınıfta şube nasıl değiştirilir?

Soldier Medic

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar, daha yeni 11 oldum. Fakat olduğum sınıftaki tüm arkadaş grubum C şubesine geçti. Ben ise B şubesinde takılı kaldım. Nasıl B şubesinden C'ye geçiş yapabilirim? Çünkü B şubesinde kafa dengi kişiler yok. Alanlar aynı ve sınıflarda 4-5 boş kontejan var. Dilekçe mi vermem lazım? Müdür yardımcısına mı gitmeliyim? Rehber ve sınıf öğretmeni ile konuştuğumda onlar olmayacağını söylediler ama değiştirmeyi çok istiyorum.

Benim okulumda sınıf veya alan değiştirme işlem'ini belirli sınıflar'dan sorumlu müdür yardımcıları bakıyor. Müdür yardımcısı'nın yanına gitmen gerekiyor o yapılacak işlemleri sana anlatır. Elini çabuk tutman'da fayda var genellikle ilk Hafta'dan sonra alan veya sınıf değiştirmeye izin vermezler.

Yarın müdür yardımcısı ile konuşacağım. Dilekçe isterse eğer bugünden bir dilekçe hazırlayacağım. İlk hafta olduğu için kaynaşamaştır felan diye umursamazsa, birkaç hafta sonra tekrar yazmayı sonrasında velimi çağırmayı düşünmekteyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…