11. Sınıfta TYT-AYT Dengesi Nasıl Olmalı?

Ben derste dinleyip not alıyorum yazılıdan önce okuyorum bir de haftada 1 2 gün test çözüyorum yetiyor.

Mesela yazılıdan önce çalıştın yazılı bitti üzerinden 1 ay geçti 1 aylık süreçte 1-2 gün test çözüyorsun fakat bu testler hep farklı konulardan oluyor diye tahmin ediyorum bir yerden sonra unutulmuyor mu?

Mesela yazılıdan önce çalıştın yazılı bitti üzerinden 1 ay geçti 1 aylık süreçte 1-2 gün test çözüyorsun fakat bu testler hep farklı konulardan oluyor diye tahmin ediyorum bir yerden sonra unutulmuyor mu?
Daha çok konu işlemedik zaten. Unutulabilir evet onun için tekrar etmek gerekebilir ama ben yapmadım öyle birşey.

Daha çok konu işlemedik zaten. Unutulabilir evet onun için tekrar etmek gerekebilir ama ben yapmadım öyle bir şey.

Bende yapmıyorum ondan sorayım dedim özel bir mantıklı çalışma periyordu falan var mı diye merak ettim. Çünkü hani matematik ve fizik varken biyoloji çalışmak mantıklı gelmiyor.
Ayrıca biyoloji hiç çalışılmasa bile 1 haftadan kısa sürede sadece 11 biyoloji çalışılsa biter diye düşünüyorum.

Bende yapmıyorum ondan sorayım dedim özel bir mantıklı çalışma periyordu falan var mı diye merak ettim. Çünkü hani matematik ve fizik varken biyoloji çalışmak mantıklı gelmiyor.
Ayrıca biyoloji hiç çalışılmasa bile 1 haftadan kısa sürede sadece 11 biyoloji çalışılsa biter diye düşünüyorum.
Yok ya ben öyle kafama eserse çalışıyorum biyolojiye öyle program falan yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı