11.sınıfta TYT'ye nasıl hazırlanır?

yakishcan

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
seyyar, olağanüstü gürültülü dell vostro 1515 kullanmakta güçlük çekiyorum fakat laptop almaya karar vermek bile birkaç saati hayatımdan çalacağı için; devamkee
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. İyi sosyaller ve iyi akşamlar dilerim. Şu anda 11. sınıfımın sonuna gelmiş bulunmaktayım. Matematiğim bitik derecede. Türkçem iyi. sizlere eğitim hayatımla ilgili verebileceğim başka bilgi bulunmuyor. Ama eminim aranızdan bazılarının bana verebilecek ders çalışma tüyoları vardır. Lütfen bilgilerinizi esirgemeyiniz.

Not: Aranızda akranlarımda varsa ve onlar da nasıl çalıştıkları hakkında bilgi verseler, belki sadece benim için değil; bunu okuyan bütün öğrenciler için iyi olur.
Teşekkürler.

(Matematiğim bitik derecede: Matematik temelim yok.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende bu sene 11. sınıfa geçeceğim şimdiden TYT'ye başladım bu yaz matematik temelimi geliştirmek için kursa da gideceğim size de yazları olan matematik kamplarına gitmenizi öneririm ayrı olarak da temelinizi geliştirmek istiyorsanız bu playlist i tavsiye ederim ben buradan çalışıyorum günlük not alarak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de 11in sonundayım doğru düzgün hiç bir konuya hakim değildim sadece sınavlara geçecek kadar çalışmıştım onu da unuttum. Ben TYT'ye başlamak yerine 11i tekrar etmeye başladım. Size de bunu öneririm. TYT daha kolay ve AYT'ye kıyasla daha az önemli.
@Herixa sorunun ne ? Mesajlarıma hahaha bırakınca eline ne geçti? Gereksiz emoji kullanıyorsun rahatsız edici bu.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı