Yazılım if-else-while den itibar değil.
Üniversiteye kadar IPhone'dan baska cihaz kullanmayan adamlar PC Muhendisligi yaziyor. Hocam en azindan asina olun emin olun sinifiniza fark atarsiniz.
Herkese merhaba. Şu an da asla yoğun bir dönemdeyim. Hedefim yüksek. Ya İTÜ ya da Boğaziçi bilgisayar mühendisliği istiyorum. Biliyorum her şey kısmet ama sizce boş bulduğum zamanlarda dizi falan izlemek yerine hafiften de olsa hobi olarak yazılımcılığı öğrenmeye başlayayım mı? Eğer ki başlamam uygunsa nereden başlamalıyım? Ve ekstra bir tavsiyeniz var mıdır?
Haklısınız.Yeni baslayan ve henuz lise mezunu dahi olmayan birisi icin malesef uzunca bir sure oyle.
Her seyin 'en iyisi' kucuk yaslarda ogrenilendir hocam. Illaki gemi muhendisleri de evinde gemi muhendisligi yaparak gitmiyor bolumlere. Ama saglam kariyer istiyorsa bilerek gitmesi sart.Yeni baslayan ve henuz lise mezunu dahi olmayan birisi icin malesef uzunca bir sure oyle.
Alakasi yok bununla, onceden hic bilgisayar kullanmamis birisi de gayet saglam bilgisayar muhendisi olabilir.
Her seyin 'en iyisi' kucuk yaslarda ogrenilendir hocam. Illaki gemi muhendisleri de evinde gemi muhendisligi yaparak gitmiyor bolumlere. Ama kariyer istiyorsa bilerek gitmesi sart.
Ne desem bilemedim okulu aradan çıkarttığın vakit programlamada direkt çürüyor yazınız. Yazılımda matematik bile kullanmıyoruz yalan. Bilgisayar mühendisleri bilgisayar programcılığı mesleğini yapıyor ortada mühendislik yok. Çakma HTML, JS, CSS dediğiniz şey algoritmanın ta kendisi.Hayir, tenis degil bu; basketbol degil.
Pozitif bilimlerde temelin saglam olmasidir egitimde en onemli faktor.
Onceden cakma JS, CSS, HTML bilen kisidense onceden matematik, ingilizce alt yapisini dolduran bir kisi cok daha iyi ilerler.
Sacma sapan kurslarla vakit oldurup ici bos to-do uygulamalari yazmanin kisinin kariyerine kucuk yasta katkisi cok az.
Algoritmik dusunebilme ve bu alana ilgisini taze tutacak zeviyede aktivitelerde bulunmak faydalidir, oturup ders calismak yerine sacma sapan kalifiye olmayan tiplemelerden yazilim ogrenmek net yazarli kucuk yasta. Yanlis aliskanliklar edinir.
Üstün ayrıcalık sağlıyorsa tamam genç dostum, size de hayatta başarılar.Yorumunuz çok saçma
Aynı şekilde
Üniversite okuyacak birinin yazılım öğrenmesi için kazanmasını beklemesi gerekmez dostum, hatta ona üstün bir ayrıcalık sağlar.
Kurs yorumunuz fazlaca onaylıyorum ancak küçük yaşta yazılım öğrenme fikrine karşı gelmeniz beni düşündürmedi değil, ailesi ona terbiye veriyor, iyi bakıyor, ilgi gösteriyor ise, hırsızlık kişiliği olmayan, pozitif, sabırlı, kararlı ve öncü kişiliği olan bir insansa 12 yaşından itibaren yazılıma başlaması etik.Hayir, tenis degil bu; basketbol degil.
Pozitif bilimlerde temelin saglam olmasidir egitimde en onemli faktor.
Onceden cakma JS, CSS, HTML bilen kisidense onceden matematik, ingilizce alt yapisini dolduran bir kisi cok daha iyi ilerler.
Sacma sapan kurslarla vakit oldurup ici bos to-do uygulamalari yazmanin kisinin kariyerine kucuk yasta katkisi cok az.
Algoritmik dusunebilme ve bu alana ilgisini taze tutacak zeviyede aktivitelerde bulunmak faydalidir, oturup ders calismak yerine sacma sapan kalifiye olmayan tiplemelerden yazilim ogrenmek net yazarli kucuk yasta. Yanlis aliskanliklar edinir.
Teşekkürler, sakalını kestir. Fikirlerini etkiliyor gibi.Üstün ayrıcalık sağlıyorsa tamam genç dostum, size de hayatta başarılar.
Ne desem bilemedim okulu aradan çıkarttığın vakit programlamada direkt çürüyor yazınız. Yazılımda matematik bile kullanmıyoruz yalan. Bilgisayar mühendisleri bilgisayar programcılığı mesleğini yapıyor ortada mühendislik yok. Çakma HTML, JS, CSS dediğiniz şey algoritmanın ta kendisi.
Github profilinizi paylaşır mısınız?
Yazılımda matematik yok? Lua (Wait,math(),else C# Timer,rating Python int text, float text? Puahhaha.Ne desem bilemedim okulu aradan çıkarttığın vakit programlamada direkt çürüyor yazınız. Yazılımda matematik bile kullanmıyoruz yalan. Bilgisayar mühendisleri bilgisayar programcılığı mesleğini yapıyor ortada mühendislik yok. Çakma HTML, JS, CSS dediğiniz şey algoritmanın ta kendisi.
Github profilinizi paylaşır mısınız?