11. sınıfta YKS yetişir mi?

MehmetUMUT133

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba 11. sınıfım ve hâlâ YKS başlamadım konularda pek temelim yok mat ve Türkçe özellikle.
Tarih coğrafya biraz bunları biliyorum ama kalanlar kötü.
Yetişir mi? Korkuyorum içimde yapamam yetişmez zor gibi düşünceler var.
Bazen bakıyorum arkadaşlarıma kaç sayfalık kitap çözmüşler, matematikte zor sorular çözüyorlar.
Ama ben daha başlamadım 😔

(Eşit ağırlık)

Arkadaşlar merhaba 11. sınıfım ve hâlâ YKS başlamadım konularda pek temelim yok mat ve Türkçe özellikle.
Tarih coğrafya biraz bunları biliyorum ama kalanlar kötü.
Yetişir mi? Korkuyorum içimde yapamam yetişmez zor gibi düşünceler var.
Bazen bakıyorum arkadaşlarıma kaç sayfalık kitap çözmüşler, matematikte zor sorular çözüyorlar.
Ama ben daha başlamadım 😔

(Eşit ağırlık)
Okulların bitmesine az bir süre kaldı 3 ay burda desen 3 ay tatil 10 ayda 12 sınıf desen bence gayet yeterli bir süre hatta kendini yormadan plan yap işlerini bitir öyle temiz bir başlangıç yapıp başla.

Her türlü yetişir şu an başlamasan bile yetişir. Ha ben olsam başlardım ama son pişmanlık neye yarar demişler. Yavaştan TYT Türkçe ve matematik başlarsan şimdiden güzel olur 12. sınıfa TYT'den çok yük bırakmanı tavsiye etmem yaz tatilini güzel kullanırsan zaten sadece AYT kalır 12'ye güzel ilerlersin. 11. sınıf konularını da TYT ile beraber götürmeyi sakın unutma.

Yetişmez dersek çalışmayı bırakacak mısın? Bunlara kafa yorma sabit düzenli bir program yap ve ona göre sistemli çalışarak ilerle. Derece yapan her Allah'ın kulu 9. sınıftan başlamıyor ya

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı