11 vs 11 Pro Max vs 12

Hocam genel olarak iPhone12 hakkında yorum yaparsanız,
+ Yanları ve - yanları hakkında yorum yapar mısınız?

12 hakkında söyleyebileceğim eksi sadece 120Hz ekran olmaması. Onun dışında kamera, performans ve tasarım olarak güncelliğini koruyan iddialı bir model. Pili sağlıklıysa da günü çıkartıyor rahatlıkla.

Bu testler doğru sonucu yansıtmıyor. Biz telefon kullanırken ekranı hiç kapatmadan kullanmıyoruz. Bekleme modunda da uzun süre kalıyor telefonlar. İşte Samsung orada çuvallıyor. O yüzden bu testleri çok ciddiye almamak gerek.
O zaman kullanıcı deneyimleri harici batarya hakkında bilgimiz olmayacak.
Buralardan az buçuk fikir elde edebiliyoruz. Sadece Samsung değil Android tarafı çuvallıyor.
12 hakkında söyleyebileceğim eksi sadece 120Hz ekran olmaması. Onun dışında kamera, performans ve tasarım olarak güncelliğini koruyan iddialı bir model. Pili sağlıklıysa da günü çıkartıyor rahatlıkla.
Hep 120 hz kullanmadikca bence önemi yok zaten. Ben bataryadan kazanmak için 60hz kullanıyorum. Aksi takdirde S21'im yeterli gelmeyebiliyor.

Ekran önemli değil hocam

iPhone 12'nin bana göre artı yanları OLED ekranı, güncel olması, A14'ün performansı güzel. Eksi olarak oyun oynarken pil performansı biraz kötü bana göre tek eksi yanı bu.
Oyun oynamıyorum hocam.
25k bütçede mantıklı olacak o zaman

Buralardan az buçuk fikir elde edebiliyoruz. Sadece Samsung değil Android tarafı çuvallıyor.

Hep 120 Hz kullanmadikca bence önemi yok zaten. Ben bataryadan kazanmak için 60Hz kullanıyorum. Aksi takdirde S21'im yeterli gelmeyebiliyor.

Arkadaşım A54'ten iPhone 14 geçtiğinde çok ciddi farkı hissettim demişti 14 kasıyor gibi diyordu. Dediğiniz gibi 120Hz kullananlar bu farkı anlar ancak daha önce deneyimlememiş veya aktif kullanmayan kişiler bu farkı sorun etmiyor hatta hissetmiyor.

Hep 120 hz kullanmadikca bence önemi yok zaten. Ben bataryadan kazanmak için 60hz kullanıyorum. Aksi takdirde S21'im yeterli gelmeyebiliyor.
Daha tam olarak belli değil birseyler ama vergi indirimini beklemek mantikli mi?

Evet. Oyun oynamıyorsan en mantıklısı 12.
@Emirdrlk

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı