11 yaşında 1.40 boy normal mi?

Ortaokul sona kadar boyum diğer arkadaşlarımdan uzundu beden öğretmenimiz boy sırasına göre dizerdi 2. sıradaydım fakat sonra düşmeye başladım gelişimim durmuş gibiydi, uzunken lisede kısa kalmaya başlamıştım fakat sonra tekrar boy uzamam gelişmeye başladı lisede kısa olduklarımdan uzun olmaya başladım. Keza ortaokulda tabiri caizse bacak kadar boyu olan arkadaşlarım da aşırı bir boy uzaması oldu onlarda da lise döneminde, işin özüne gelirsek biz insanların tam olarak algılayıp çözemediği bazı konular var mesela beyinimizin tam olarak fonksiyonlarını, hastaklıklarını, komplike yapısını çözebilmiş değiliz veya boy gibi kavramlarda bilimsel olarak tahminsel sonuç çıkarsak dahi tam olarak kesin saptama yapılamıyor.

1.70+ boy var bende ( 15 yaşındayım ). BİM'deki elemanların benim yaşımda dolayı çıkartması boyum yüzünden biraz uzun sürüyor.

11 yaşım, boyum 1.40 normal mi?
14 yaşımda yani lise 1'de 145'tim. Kilo da var tabi. Kabuğundan çıkmayı unutmuş bir kaplumbağa gibiyim adeta. Allah'a şükür 4 sene sonra bugün 175 oldum. Merak etmeyin siz de uzarsınız.

Bende 11 yaşımda 1.48'dim sürekli 9'da yattım ve bol bol süt içtim ve şu an 16 yaşımdayım ve boyum 1.70.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…