11 yaşında 1.40 boy normal mi?

Uzarsın dert etme zamanla olur hepsi benim kardeşim 11 yaşında 165Cm'di şu an 17yaşında 180 oldu bende 193'üm belli yerden sonra duruyor mesela kuzenim küçükken 140,145 boylarındaydı 185 oldu o da değişik biraz uyurken bacakları falan uzatın işe yarar belki. Yani bilemeyiz eski spor kulubumde küçükken test yapmışlardı bana sen en fazla 180 olursun demişlerdi daha da uzadım belki sizde 190ları görürsünüz belli olmuyor.

Kusura bakma ama büyümek istersen
zıbar yat! Gece gece uyanık olursan o hormonlar daha az salgılanır... Ben 15 yaşımda olduğum halde 11 12 gibi yatıyorum.

Ben her yaşımda 1-2 gibi yatıyordum ama kısa kalmadım neden acaba? Herkes uyuma konusuna girince bir söylyeyim dedim.

Ben her yaşımda 1-2 gibi yatıyordum ama kısa kalmadım neden acaba? Herkes uyuma konusuna girince bir söylyeyim dedim.
Hocam sende genetikten dolayı olabilir ama genelde bu yaştaki çocuk değil artık genç 12'de yatması daha iyi olur büyüme hormonları daha hızlı çalışır ayrıca erken yatınca diğer şeyler (aklı açık olur vs.) yani zaten 1 saat erken yatacak bu da boya etki eder.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı