Peki hocam çift monitör ne önerirsiniz?
Monitör için ayrı konu açın bence.
Peki hocam çift monitör ne önerirsiniz?
Hocam ben şimdilik LorrieN’in önerdiği monitörü almayı planlıyorum, bence oldukça güzel bir sistem ve monitör.Monitör için ayrı konu açın bence.
Hocam ben şimdilik Lorrien'in önerdiği monitörü almayı planlıyorum, bence oldukça güzel bir sistem ve monitör.![]()
O monitörü almak gibi bir hata yapmayın hocam 34 inç VA panel IPS'den başkasına bakmayın.
Tamam hocam bakarım, olmazsa başka bir konu açarım monitör için. Eğer bulamazsam ben bilen tanıdıklarıma sorarım.![]()
Bu monitörün iyi olduğunu biliyorum sadece fiyatı nasıl bilmiyorum konu açarsanız yardımcı olurlar dediğim gibi.![]()
Gigabyte G27Q 27" 1 ms 2K 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte G27Q 27" 1 ms 2K 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte G27Q 27" 1 ms 2K 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.079,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Attığım monitör VA değil IPS panel. Ayrıca RTX 4080 alacak adama 2K monitör önerme. Bir zahmet 4K alınsın 4080 alınıyorsa.O monitörü almak gibi bir hata yapmayın hocam 34 inç VA panel IPS'den başkasına bakmayın.
Soru cevap bölümüne bakın size zahmet va panel olduğu yazılmışAttığım monitör VA değil IPS panel. Ayrıca RTX 4080 alacak adama 2K monitör önerme. Bir zahmet 4K alınsın 4080 alınıyorsa.
Attığım monitör VA değil IPS panel. Ayrıca RTX 4080 alacak adama 2K monitör önerme. Bir zahmet 4K alınsın 4080 alınıyorsa.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.