110 TL'ye Bilgisayar İçin Ne Alsam?

Player55

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar sistem için para biriktiriyordum ama R9 280X Ve AMD 8320 işlemci mevcut. Bu yüzden 3-4 sene daha kullanmaya karar verdim. Belki değiştiririm diye para biriktirmiştim. Şu an 110 TL var. Klavye ve Mouse eskidi. Onları mı değiştireyim yoksa başka bir şey mi alayım ? Oyun filan ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi oyunlar indirime girer bilemiyorum ki.

Battlefield 4 CS:GO filan oynuyorum hocam.

Hangi oyunların indirime gireceğini kestirmek zor fakat çok iyi birçok oyun indirime girecektir. Bence de Recep Baltaş'ın dediği gibi Steam Summer Sale'de alışveriş yap. :) Multiplayer işine de gelince, BF4'ü profesyonel şekilde vs. oynuyorsan iyi bir gaming mouse alırsan sana artı sağlayacaktır oyunda.

Hangi oyunların indirime gireceğini kestirmek zor fakat çok iyi birçok oyun indirime girecektir. Bence de Recep Baltaş'ın dediği gibi Steam Summer Sale'de alışveriş yap. :) Multiplayer işine de gelince, BF4'ü profesyonel şekilde vs. oynuyorsan iyi bir gaming mouse alırsan sana artı sağlayacaktır oyunda.
Aslında BF4'ü çok oynamıyorum. CS:GO çok oynuyorum FPS olarak. Tabi The Witcher 3 alsam mı sorusu da aklımdan geçmiyor değil.

Sisteminizde RAM 4GB ise 8GB'a yükseltebilirsiniz.
Yok hocam RAM de 8 GB çok şükür.

Ya da az daha para biriktirip GTA 5 mi alsam ? Klavye ve mouse mi alsam ya da başka bir şey mi bilemiyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı