1100 TL 2. el ekran kartı tavsiyesi

Kurgu

Hectopat
Katılım
10 Ocak 2016
Mesajlar
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
1100 tl'ye 1 yıl 7 ay kullanılmış olan ve 1 yıl 5 ay garantisi devam eden ASUS GTX 780Tİ adlı ekran kartını almamı tavsiye ederisiniz. After effects programı için kullanmayı düşünüyorum. Kullanıcı ekranı oyun oynamak için kullandığını söylüyor.
 
Elektronik şans işidir ama 2.el sıkıntı çıkarabilir.Tanıdıksa ayrı konu güvendiğin biriyse,ama 2.el yerine bi alt modeli 0 almak daha iyi olur bence.
 
İkinci el ancak yeni mimari alınır. Misal satıcı acil paraya ihtiyaç duyar. Bu yüzden 2-3 aylık kartını satar. O zaman kart sorunsuzsa alınır. 780Ti nerden baksan 2 yıllık kart. 2 yıl kullanım sonrası kart baya yıpranmıştır. Bu yüzden önermem temiz 2. el GTX970 1000 TL bulabilirsen alabilirsin.
 
Garantisi süren 2. el aldığımız kartların arıza durumunda servisi nasıl oluyor? Faturada adımız yazmıyor, yine de garantisini kullanıp tamir ettirebiliyor muyuz?

2. ve son sorum, garanti kapsamına girmeyen sıkıntılar var mı? Varsa nelerdir?

Bilenler aydınlatırlarsa sevinirim, ben de garantisi olan 2. el idare etmelik bir kart almak üzereyim.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı