1100 TL FPS oyunları için renkli desenli mouse pad önerisi

Bütçe
1100

ygt1453

Femtopat
Katılım
5 Ağustos 2023
Mesajlar
27
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Değerli Technopat Sosyal Üyeleri. Yeni bir mousepadimi yenilemek istiyorum. Önceden çakma Razer mouse pad kullanıyordum ve yenilemem gerekti. Razer Gigantus V2 XXL ESL Edition RZ02-03332500-R3M1 Gaming (Oyuncu) Mousepad - incehesap.com en fazla 1100 TL falan verebilirm daha fazla veremem klavye ve farem sığsın istiyorum hep öyle alıştım. Marka fark etmez ama bilindik olursa iyi olur şu anlık Razer Gigantus V2 düşünüyorum önerilere açığım Desenli ya da renkli olursa güzel olur kömür mouse pad kullanmak istemiyorum fazla.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
O mousepad için 1100 çok fazla geçen daha gaming gecesi 700'e aldım ben.


Bunu alın hocam.
 
O mousepad için 1100 çok fazla geçen daha gaming gecesi 700'e aldım ben.


Bunu alın hocam.
nerden geliyor hocam biraz cahilim bu konularda birde ben masa boy istiyorum hocam
 
nerden geliyor hocam biraz cahilim bu konularda birde ben masa boy istiyorum hocam
Kargo ankaradan geliyor bildiğim kadarıyla. Türk markası bu attığım.



 
Kargo Ankara'dan geliyor bildiğim kadarıyla. Türk markası bu attığım.




Bayağı şaşırdım Türk markası olduğu için sağ olun hocam bu attıklarınız arasından klasseyi eleyecegim çünkü biraz daha üst seviye alacagım HyperX Fury s Pro'ya da glorius hangisi daha iyi ayrıca SteelSeries nasıl bazı insanlar soluyor falan diyor eski diyorlar doğru mudur hocam. Ayrıca glorius olan kaça kaç.
 
Bayağı şaşırdım Türk markası olduğu için sağ olun hocam bu attıklarınız arasından klasseyi eleyecegim çünkü biraz daha üst seviye alacagım HyperX Fury s Pro'ya da glorius hangisi daha iyi ayrıca SteelSeries nasıl bazı insanlar soluyor falan diyor eski diyorlar doğru mudur hocam.
Steelseries QCK iyi fakat yüzeyi çok hızlı aşınıyor 6-7 ayda bir at yenisini al yapman lazım anca öyle gider steelseries. Onun dışında fury kumaş kontrol yüzeye sahip. Glorious da aynı şekilde. İlla masa boyutu demiyorsanız da bunlar da alınabilir.

 
SteelSeries QCK iyi fakat yüzeyi çok hızlı aşınıyor 6-7 ayda bir at yenisini al yapman lazım anca öyle gider SteelSeries. Onun dışında Fury kumaş kontrol yüzeye sahip. Glorious da aynı şekilde. İlla masa boyutu demiyorsanız da bunlar da alınabilir.


Hocam attığınız gloriuos 120x60 mış çok büyük HyperX 90x40 benim için uygun ama yüzeyi çamur gibi diyenler var onun sadece HyperX Fury Pro var mış onu öneriyorlar hocam doğru mudur?Bir de o razer esl edition kullanıyor musunuz?
 

Geri
Yukarı