1100 TL iPhone 6S 2. el alınır mı?

Hamsi ismaH

Hectopat
Arkadaşlar TR kayıtlı, pil sağlığı 97 olan bir iPhone 6S 16 GB buldum. Zaten çok telefon kullanan biri değilim ve bu sene sınava hazırlanacağım yani 1 yıl hem idare eder hem iPhone kullanırım diye düşünüyorum ancak bu telefon hangi uygulamalara destek vermiyor?

Sık kullandığım uygulamalar:

WhatsApp.
Chrome.
Gmail.
YouTube.
Discord.
Twitter.
Steam Guard.

Günde ya 2 saat kullanıyorum ya kullanmıyorum batarya ömrü hızlı bitmez değil mi?

Ayrıca bu telefonun başka kötü yanları varsa söylemeniz resmi rica ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar TR kayıtlı, pil sağlığı 97 olan bir iPhone 6S 16 GB buldum. Zaten çok telefon kullanan biri değilim ve bu sene sınava hazırlanacağım yani 1 yıl hem idare eder hem iPhone kullanırım diye düşünüyorum ancak bu telefon hangi uygulamalara destek vermiyor?

WhatsApp.
Chrome.
Gmail.
YouTube.
Discord.
Twitter.
Steam Guard.

Günde ya 2 saat kullanıyorum ya kullanmıyorum batarya ömrü hızlı bitmez değil mi?

Alınır.

Bende kardeşime 0 gibi 2.el iPhone 6D aldım 1000TL'ye.
Kesinlikle bu işler için alınır, uygulama desteği de 1.5 2 yıl civarı devam eder.

WhatsApp.
Chrome.
Gmail.
YouTube.
Discord.
Twitter.
Steam Guard.

Pil sorun değilse 1 yıl idarelik bir kullanım için alınabilir.

Bende kardeşime 0 gibi 2.el iPhone 6D aldım 1000TL'ye.
Kesinlikle bu işler için alınır, uygulama desteği de 1.5 2 yıl civarı devam eder.

Pili çok kötü. Onun dışında bir sorun yaşamazsın.

Almak istiyorumda Letgo'da ilan açıp bir daha bakmayanlar var sabahtan beri 20 kişiye hala satılık mı diye mesaj attım daha 3 kişi cevap verdi keşke telefon numara gözükse

16 GB düşündürüyor ama çok kullanmadığınızı söylemişsiniz, pili yan sanayi parça değilse alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı