1100 TL'ye 1 TB M.2 SSD önerisi

Belgarath

Hectopat
Katılım
21 Mart 2019
Mesajlar
154
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Adobe Premiere Pro (kurgu), Ableton Live (müzik) gibi programların yanında World of Warcraft, FIFA gibi oyunları da oynayabileceğim bir M.2 SSD arayışındayım.
Mevcut SATA SSD'im 250 GB SanDisk Ultra. Eski teknoloji de olsa gayet memnunum ama yer kalmadı maalesef. O yüzden almışken 1 TB M.2 SSD almak istiyorum ama benim gereksinimlerime göre uçup kaçmasına gerek yok. Max. 1100 civarlarına kadar bakıyorum ki daha aşağısı daha makul. Belki de 500 GB yeter bilmiyorum ama çok fazla da depolanmış dosyam ve müzik sample, looplarım var. İlk bakışta gene aklım SanDisk'e kaydı, diğerinden memnun kaldığım için:

SanDisk 1 TB Ultra 3D SDSSDH3N-1T00-G25 M.2 PCI-Express 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Önerilerinizi ve değerli bilgilerinizi bekliyorum, sizin ihtiyacıma göre bana daha iyi bir seçim yaptırabileceğinize inanıyorum. Ya da bu SanDisk gene iyidir, tek atışta vurmuşumdur, bilemem:)
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Bütçe'yi arttırabilirseniz 1TB PNY XLR8 CS3030 3500/3000 NVMe PCIe M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
 
Gümrük ücreti, vergi vs. dahil bu fiyat. Kendim de kullanıyorum 256 GB olan modelini, 3500-3000 okuma ve yazması olan güzel bir model, 1-6 Nisan tarihinde de teslim görünüyor. Kurgu vs. dosyaları büyük boyutlu olduğundan SSD'nin hızı önemli olacaktır muhtemelen senin için.
 

Ultra'da güzel bir modeldir, ama DRAM'e sahip modellere yönelmeniz daha iyi olur.
Açıkcası ben depolama konusunda sadece Samsunga güveniyorum..
 
Bütçe biraz artarsa:
Artmazsa:
Açıkcası ben depolama konusunda sadece Samsunga güveniyorum..
Ama adam M.2 SSD istiyor?
 
 

Yeni konular

Geri
Yukarı