1100 TL'ye 1 TB M.2 SSD önerisi

Adobe Premiere Pro (kurgu), Ableton Live (müzik) gibi programların yanında World of Warcraft, FIFA gibi oyunları da oynayabileceğim bir M.2 SSD arayışındayım.
Mevcut SATA SSD'im 250 GB SanDisk Ultra. Eski teknoloji de olsa gayet memnunum ama yer kalmadı maalesef. O yüzden almışken 1 TB M.2 SSD almak istiyorum ama benim gereksinimlerime göre uçup kaçmasına gerek yok. Max. 1100 civarlarına kadar bakıyorum ki daha aşağısı daha makul. Belki de 500 GB yeter bilmiyorum ama çok fazla da depolanmış dosyam ve müzik sample, looplarım var. İlk bakışta gene aklım SanDisk'e kaydı, diğerinden memnun kaldığım için:

SanDisk 1 TB Ultra 3D SDSSDH3N-1T00-G25 M.2 PCI-Express 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Önerilerinizi ve değerli bilgilerinizi bekliyorum, sizin ihtiyacıma göre bana daha iyi bir seçim yaptırabileceğinize inanıyorum. Ya da bu SanDisk gene iyidir, tek atışta vurmuşumdur, bilemem:)
İşletim sistemi kuracak mısınız? Eğer kuracaksanız yukarı da ki arkadaşın attığı samsung 870 QVO yu almayın işletim sistemi kurulmuyor.
 
Herkes M2 istediğini söylemiş ve SATA attığıma göre görmemişim dimi? Güzel bir platform burası ama düşünemeyen insan sayısı çok.

Hocam sen M2 isteyen adama QVO önermişsin.
Biri kuzey diğeri güney bunların.
 
Konuyu okumadan öneri yapıyorsun. Bir de üste çıkmaya çalışıyorsun, hey Allah'ım.

Bütçe biraz artarsa 970 EVO Plus alabilirsiniz.


Bir ara 1080 TL gibi bir fiyata düşmüştü. Tekrar düşerse alabilirsiniz.
 
Önerileriniz için çok teşekkürler..

PNY XLR8 CS3030 f/p ürünü gibi duruyor, cidden iyi,
Samsung 970 evo plus indirim yakalanırsa alınabilir gibi, tuzlu biraz haliyle,
Kingston A2000 de tam orta sınıf için ideal bir ürün,
Sandiski dram yok dediğiniz için eledim, Adata ürününü de fiyattan eleyebiliriz.

PNY ya da Kingston"dan birini alacağım sanırım ama PNY daha performanslı.. Samsung için indirim beklesem mi bilemiyorum.
Gümrük ücreti, vergi vs. dahil bu fiyat. Kendim de kullanıyorum 256 GB olan modelini, 3500-3000 okuma ve yazması olan güzel bir model, 1-6 Nisan tarihinde de teslim görünüyor. Kurgu vs. dosyaları büyük boyutlu olduğundan SSD'nin hızı önemli olacaktır muhtemelen senin için.
Bu fiyat bu ürün için çok iyi duruyor.. Mesajları okurken fiyatına dikkat etmemişim.. Türkiye satışı 1400 tl civarı, bu fark neden?
SSD Listesi - Astroscott

Şu listede bu ürünle ilgili kontrolcü değiştirilmiş uyarısı var.
 
Son düzenleme:

Bütçe artarsa.


Arttırma imkanınız yoksa bunu alın.
 
Bu fiyat bu ürün için çok iyi duruyor. Mesajları okurken fiyatına dikkat etmemişim. Türkiye satışı 1400 TL civarı, bu fark neden?
SSD Listesi - Astroscott

Şu listede bu ürünle ilgili kontrolcü değiştirilmiş uyarısı var.

Amazon Almanya'dan geldiği için fiyat farkı var. Kontrolcüsü daha sonradan daha kötüsüyle değiştirildi dediğiniz gibi. Pek bir alınabilirliği kalmadı. XLR8 CS3030 daha mantıklı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı