1100 TL'ye kadar kulaklık önerileri

Evet! Genelde stoğu yok. Bugün baktım da QP üzerinde stoğu varmış, alınabilir.

İndirimde Cloud II veya Corsair Voit Elite RGB de bakabilirsiniz ancak bu modeli beğendiyseniz iyi olduğundan şüpheniz olmasın.
Ben de bulduğuma sevinmiştim ama şu an çok tok bir sevinme bendeki. Çünkü ay sonunda alabilirim sadece her sabah dua ediyorum stoklar bitmesin diye
 
Rehberi okurken bu kulaklık 50$'dan 120$'a çıktı. @MisakiTaro Galiba Çinliler seni izliyor. Not: Rehber çok güzel olmuş. Eline sağlık.
Fiyatı düşer mi peki? Baktığım kulaklıkların sonu niye hep böyle? Yok birinin stoğu biter biri pahalılaşır.
 
1.5 yıldır kullandığım kulaklıkta böyle bir şey yaşamadım. Acaba yeni üretimlerde sorun olabilir mi? (Plastik de çok kırılacak gibi durmuyor.)
1.5 yıldır kullanıyorsun, sende olmamış olabilir. Fakat neredeyse bu kulaklığı alanların %40'ı bu sorunla karşılaşıyor. Ayrıca fiyatına göre iyi özellikler sunmuyor.

Ben buradan 30 kişi sayarım kafa bandı kırılan. Bence kırılacak gibi de duruyor. Kullanırken çok dikkatli takıyordum. Kafam büyük olduğundan da olabilir tabii.
 
Fiyatı düşer mi peki? Baktığım kulaklıkların sonu niye hep böyle? Yok birinin stoğu biter biri pahalılaşır.
Adamlar cidden beni duydu sanırım.

Air Pro bakabilirsin. Aynısı sanırım.

 
Zaten ben sorun yok demedim hocam yanlış anlaşılmasın bu konulardan sonra HS35'i önermem zaten. Sadece eski konularda göremediğimi belirtmek istedim.
 
Sen Rampage'i savundun!

Şaka bir yana 300TL olan Eksa'yı falan kullanan kullanmayan öneriyor. Demek ki Rampage'de bir şeyler yapabiliyormuş. Ama PSU'da değil.

Ben de alayım dedim ama sistem topluyordum. Şu ekran kartları bizi bitirdi ya. 1660S'mi alsam 2060'mı alsam diyordum. Artık 1650S'e zor para yetiyor.
 

1100 TL'ye PC toplarım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…