11000 TL Oyun Odaklı Sistem Toplama

Elinize sağık teşekkürler Değerlendireceğim.

Arkadaşlar bugün sistemi sipariş edeceğim fakat karar kılamadım, @Pantheon un önerdiği sistemi mi almalıyım yoksa @Silinen üye un önerdiği sistemi mi? Çok kararsız kaldım ve bugün içerisinde sistemi alacağım, cevaplarınızı bekliyorum.

Vatandan neden almaman gerektiğini kimse anlatmamış ben kısaca şöyle anlatayım. Yüksek fiyatları yüzünden başka yerde ederi atıyorum 10.000 TL tutacak sistemi sana 11.000 TL'ye satacağı için tavsiye edilmiyor. Bu bütçeye kesinlikle 1080 Ti alınır alınmasına da beraberinde alacağın monitöründe alacağın sistemde sırıtmayacak çapta olmasına dikkat etmelisin. Her 2K monitör bu sisteme gitmez. @Pantheon en son önerdiği sistemden soğutucuyu Kraken X62 ile kasayı P400S modeli ile değiştirip alabilirsin.

Son düzenleme:
GTX 2000 serisi çok pahalı olacak diyorlar o yüzden diğer bileşenlerden kısmak istemiyorum.

Ben de öyle düşünüyorum fakat nasıl GTX 1050Ti uygun fiyatlı çıkıp alt üst ettiyse piyasayı aynı şekilde 2k serisinden de böyle bir kart çıkabilir.

Bilgi için teşekkür ediyorum sağolun
@Pantheon haklısınız bence de öyle.
@Ömer Faruk Efe Uygun fiyatlı olursa GTX 1080'i satıp almayı düşünüyorum.

Arkadaşlar akşama siparişi vereceğim. Bana @Pantheon un sistemi (kasayı zevkime göre değiştireceğim) daha iyi gibi geldi daha sıcak bakıyorum. Başka önerisi olan var mı? Yoksa akşama vereceğim siparişi.

Soğutucu olarak baktım NZXT X62 ve 115İ'ye, aralarında 1 derece oynuyor, 3D Guru testlerinde ve aynı işlemciyle aynı OC hızıyla test edilmiş. NZXT görünümü bana daha iyi geldi.

@Pantheon un önerdiği sistemin kasa hariç aynısı sipariş ettim. İlginiz için çok teşekkürler bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…