11000 TL Oyun Odaklı Sistem Toplama

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Aynen öyle. Ben değiştirirsiniz diye tahmin etmiştim önceki mesajdan sonra. Yani kaybedeceğiniz pek bir şey olmaz ancak görünüm şahane yani. :)
 
Adsız.jpg


Görsellik demişken RAM'ler içinde bir değişiklik yapılabilir. Düz kırmızı LED RAM yerine 30 TL fazlasına RGB RAM alınabilir. Üstteki gibi bir görüntüyü kim istemez ki :)
 
Öncelikle alacağınız sistem şimdiden hayırlı olsun. Sistem parçaları, genel olarak o fiyat segmentinde aynı olacaktır. O yüzden ben kasa tavsiyesi yapmaya geldim. Şu an satışta ise Corsair Air 540 Beyaz modeline bakabilirsiniz. Gerçekten çok ferah ve şık bir kasa. Hatta Türkiyede satışları varsa Galax'ın HOF modelini alabilirsiniz ekran kartı olarak.(10xx serisi için çıkardılarmı tam emin değilim). Şık beyaz bir kasanız olur. Anakartı da ona göre seçebilirsiniz. Hatta işi daha da ileri götürüp Custom Sıvı Soğutma olayına girerseniz kasanız muhteşem görünür. Tabiki ileriki yıllar için.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı