11000 TL'ye notebook önerisi

Bana uzun süre sorun çıkartmasın sağlam olsun derseniz:
Gücüde iyidir bu fiyat bandında. Sadece RAM takviyesi lazım.

Tabii ki verir GTX 1660 Ti için ETS 2 çerez bir oyun RDR2 bile oynarsınız.

Bu da çok iyi bir seçim olur ancak ekran kartı 5500M'e yakın(5500M'den ileride tabii) bunu sebebide ekran kartının MAX-Q olması.
Yukarıda Monster Tulpar T7 v20.3 önerilmiş galiba, onu tavsiye etmiyorum ama kasasının kötü olması önemli değil, sorunlu gelirse veya ileride sorun çıkarırsa servisle uğraşırım denirse alınabilir. Ancak garanti bittikten sonra anakart yanma durumları çok can sıkar laptopa doyamadan çöpe atmak zorunda kalırsınız.

Bu da çok iyi bir seçim olur ancak ekran kartı 5500M'e yakın(5500M'den ileride tabii) bunu sebebide ekran kartının Max-Q olması.
Yukarıda Monster Tulpar T7 v20.3 önerilmiş galiba, onu tavsiye etmiyorum ama kasasının kötü olması önemli değil, sorunlu gelirse veya ileride sorun çıkarırsa servisle uğraşırım denirse alınabilir. Ancak garanti bittikten sonra anakart yanma durumları çok can sıkar laptopa doyamadan çöpe atmak zorunda kalırsınız.

O MSI benim için azıcık pahalı HP'ye karar verdim o grafikler olsun ve oyun içinde donmasın yeter benim için: O

Bu da çok iyi bir seçim olur ancak ekran kartı 5500M'e yakın(5500M'den ileride tabii) bunu sebebide ekran kartının Max-Q olması.

Arada 2500TL fark var arkadaşı zora sokmayacaksa alabilir MSI ama bana 5 10 FPS fazla almak için 2500TL vermek mantıklı gelmiyor.

Hocam siz neden hep 10000 liralık bütçelerde MSI öneriyorsunuz anlamadım her zaman MSI başka bir şey önerdiğinizi pek göremedim.

O MSI benim için azıcık pahalı HP'ye karar verdim o grafikler olsun ve oyun içinde donmasın yeter benim için: O

O da güzel bir seçim tek sıkıntısı Max-Q ekran kartlı olması. O biraz can sıkabilir. Ama büyük bir sorun olacağını sanmıyorum.

Arada 2500TL fark var arkadaşı zora sokmayacaksa alabilir MSI ama bana 5 10 FPS fazla almak için 2500TL vermek mantıklı gelmiyor.

Hocam 15 FPS ort fark var diye biliyorum. Kalite uzun ömürlülük gibi farkları var.

Hem pahalı hem de 8 GB RAM arkadaş fanlık taslıyor :D

Peki. Kulaktan dolma bilgilere sahip olduğuna eminim ama neyse.

Hocam siz neden hep 10000 liralık bütçelerde MSI öneriyorsunuz anlamadım her zaman MSI başka bir şey önerdiğinizi pek göremedim.

Bol bol Pavilion ipg ve Nitro 4600h öneririm aslında hocam. Denk gelmemişsinizdir. Ondan önce de bravo fp olarak birçok modelden iyiydi, (FreeSync, 5500M gibi artıları vardı.)Ondan çok önerdim ve alan hatırladığım kadarıyla 8-9kişi oldu. Hiçbirinden şikayet duymadım.
Isınma sorunlu maalesef.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı