TicketedLawyer
Hectopat
Kaby Lake serisi işlemci için Z170 yerine bunu düşünebilirsiniz.
Z270 GAMING PRO CARBON
Z270 GAMING PRO CARBON
Bence 64 GB ram yerine onu 32'de bırakıp ekran kartını gtx 1080 yapmalısın(ya da yapmalıydın.). Sağlam sistem olmuş iyi oyunlar.
arasındaki farkı çiddenn bilmiyordum da fiyat farkına bakınca anladım 3bin tllik fiyat farkı var
bu nasılEki Görüntüle 213726
Kaby Lake serisi işlemci için Z170 yerine bunu düşünebilirsiniz.
Z270 GAMING PRO CARBON
bu sistem 9 bin tl ediyor.Ben sanırım herkezin deidği gibi gtx1080 alıcağım . Önerin için teşekkürler...Bence 64 GB ram yerine onu 32'de bırakıp ekran kartını gtx 1080 yapmalısın(ya da yapmalıydın.). Sağlam sistem olmuş iyi oyunlar.
neresi hayali söyler misin?11000 TL hayali sistem, bilgisizlik konu kilitlensin.
Gerçi bilmediği için soruyor arkadaşlar bilgisizlik demekle yanlışlık yaptım kusura bakmayın.
Dostum hadi günahını almayayım ama ben bu bilgisayarı alacağım diye 2 yıldır çalışıyorum ve 5000 TL biriktirdim 2 bin TL babamdan aldım anca aldım ve 11000 tlyi nerden bulduğunu ve fotonu atmanı söylemek istiyorum.neresi hayali söyler misin?
daha almadım zaten şu anda seçtim ve yorumlarınızı bekliyorum eğer uyumluysa uyumlu deyin bende sipariş edim. Bu arada bu parada sınavı kazandığım için hediye olarak geldi.Dostum hadi günahını almayayım ama ben bu bilgisayarı alacağım diye 2 yıldır çalışıyorum ve 5000 TL biriktirdim 2 bin TL babamdan aldım anca aldım ve 11000 tlyi nerden bulduğunu ve fotonu atmanı söylemek istiyorum.
İyi peki fazla günahını almayayım kusura bakmayın ama pek inanmadım ama artık mesaj atmicam gerçekten alırsan hayırlı olsun.daha almadım zaten şu anda seçtim ve yorumlarınızı bekliyorum eğer uyumluysa uyumlu deyin bende sipariş edim. Bu arada bu parada sınavı kazandığım için hediye olarak geldi.
Hayatımda ilk kez pc topluyorum ve fazla pc toplama videoları izlemedim
teşekkür ederim eğer sistemden anlıyorsan bu bileşenler uyumlu mu?İyi peki fazla günahını almayayım kusura bakmayın ama pek inanmadım ama artık mesaj atmicam gerçekten alırsan hayırlı olsun.
Uyumlu dostum ama i7 7700k ya 1060 takilmaz ve Frisby markadan uzak dur ! arkadaşlar sana gtx 1080 li sistem toplarlar 1-2 saat sonra PC de aktif olurum şimdi tam yazamam tekrardan hayırlı olsun.teşekkür ederim eğer sistemden anlıyorsan bu bileşenler uyumlu mu?
teşşekür ederim ndn gtx 1060 takılmaz?Yeni bir bilgi daha öğrendimUyumlu dostum ama i7 7700k ya 1060 takilmaz ve Frisby markadan uzak dur ! arkadaşlar sana gtx 1080 li sistem toplarlar 1-2 saat sonra PC de aktif olurum şimdi tam yazamam tekrardan hayırlı olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.