1100TL Bütçeli Monitör ve Mouse Tavsiyesi

Monitör geldi hocam bir saat önce, bence her konuda AOC'den üstün, belki AOC tam uyumlu çalışmadığından bu kanıya varmış olabilirim. Amd driver'ıj son sürümünü kurunca 75 hz ve Freesync özellikleri de açıldı. Sadece sağ altta IPS laneti ışık sızması var, kafaya takmıyorum.
 
@anonimgezinen Öncelikle monitörünüz hayırlı olsun. Eğer ışık sızması çok fazla değilse ve tek bir köşedeyse, sorun olacağını düşünmüyorum. Önceden görme şansımız olmadığı için internetten monitör almak tam bir kumar, şansımıza ne gelirse artık. Bence AOC'da HP'de gerçekten şık monitörler ama ikisininde 1000tl edeceğini düşünmüyorum. Yakın zamanda bir indirim olmazsa büyük ihtimalle Acer monitörü alıp yanına da Logitech G300S alacağım. Yorumlarınız ve yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı