1100TL Monitör ve SSD Önerisi

İvern

Decapat
Son düzenleme:
Ekran çok sık değiştirilen birşey değil bu yüzden almışken 24 inch ve üzerini tavsiye ederim. Benim şu anki kullandığım monitör : Viewsonic vx2457

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran çok sık değiştirilen birşey değil bu yüzden almışken 24 inch ve üzerini tavsiye ederim. Benim şu anki kullandığım monitör : Viewsonic vx2457
n11.com'dan 23.6 VIEWSONIC VX2457-MHD FULL HD 1ms OYUNCU MONİTÖRÜ seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
Ne biçim bir öneri bu ya? Teşhir ürünü + ölü piksel olan ürün öneriyorsunuz ne önerdiğinize bakmıyor musunuz hiç?

Dosya Ekleri

• eeee.JPG
    eeee.JPG
    49 KB · Görüntüleme: 40
Dostum biraz sakin ol. Ben sadece alıcının kafasında bir monitör şekillensin diye örnek bir link attım.
Alacak olan arkadaş cahil değildir fiyat analizi yapacaktır, en uygun mağazayı bularak oradan alacaktır. Bu kadar sert çıkmanın bi alemi yok. Yine de ben kendi adıma özür dilerim.

Linkini attığınız SSD, bu markayı hiç duymadım. Nasıldır bilmem. Ama ben almazdım. Onun yerine Adata SU630 tavsiye ederim. Nano Katalog'da 370 TL, Sinerji'de 395 TL.
Monitör olarak attığınız Samsung diğerine göre daha iyi. Ancak @junlee 'nin tavsiye ettiği LG 24MP59G-P daha iyi. Ama maalesef SSD ile beraber bütçeyi aşıyor.
800 TL TN panel monitör için fazla.
@junlee arkadaş 480 GB istiyor. Bu durumda tavsiyenizi 480 GB ve üzeri olacak şekilde yapmanız gerekiyor.

Dostum biraz sakin ol. Ben sadece alıcının kafasında bir monitör şekillensin diye örnek bir link attım.
Alacak olan arkadaş cahil değildir fiyat analizi yapacaktır, en uygun mağazayı bularak oradan alacaktır. Bu kadar sert çıkmanın bi alemi yok. Yine de ben kendi adıma özür dilerim.
Adam belki gözünden kaçırıcak ve bir şipariş vericek bu durumda mağdur olabilir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı