RTX 3050, i5 11400F, 16 GB RAM bilgisayarımın özellikleri. Az önce 1 saat falan God of War oynadım. MSI Afterburner'da işlemci sıcaklığında 100 derece yazıyordu, normal mi sizce?
En iyi sistem bende demiyorum. Eski nesil i9 9900K var. Soğutucum Çift fanlı. Ve Kasadaki tüm fanlar ters. Önden 3 fandan Sıcak havayı atıyor. Geçmiyor 64-65'te kalıyorlar. Bir de macun böyle sürülür bilginize. Soğutucuda çift fanın etkisi çok. Ve kasada hava sıkışmıyor. Mantıken 1 hava giriş 3 hava çıkış.=Vakum etkisi.
En iyi sistem bende demiyorum. Eski nesil i9 9900K var. Soğutucum Çift fanlı. Ve Kasadaki tüm fanlar ters. Önden 3 fandan Sıcak havayı atıyor. Geçmiyor 64-65'te kalıyorlar. Bir de macun böyle sürülür bilginize. Soğutucuda çift fanın etkisi çok. Ve kasada hava sıkışmıyor. Mantıken 1 hava giriş 3 hava çıkış.=Vakum etkisi.
Arkadaşlar arkasını açıp baktım 2 tane yeri girili değil soğutucunun, muhtemelen ben çıkarmış olabilirim çok kurcaladım geride takamıyorum ne yapmam gerekiyor.
Çapraz takman bastırmak gerekiyor Vidaları. Fakat sen çıkar artık onu oradan. Çıkarmışken de bak termal macun var mı diye. Sola Çevir bütün pimi. Sonra oturt yerine . Hepsi arkadan gözükünce yani bu durumda boşta oluyor işlemci. Bırakırsan düşer konumda iken. Pimi sağa çevir. Çapraz olarak bastır. Sonra diğerlerini bastır.