11400F 100 derece normal mi?

yakupcglr

Hectopat
Daha fazla  
RTX 3050, i5 11400F, 16 GB RAM bilgisayarımın özellikleri. Az önce 1 saat falan God of War oynadım. MSI Afterburner'da işlemci sıcaklığında 100 derece yazıyordu, normal mi sizce?

BIOS u resetle. Bilgisayar açma tuşuna bas sonrasında hep Del tuşuna bas. F5 reset oluyor genelde. F10 ise save. Soru sorar zaten bakarsın.

Acaba bu Turbo Boost falan mı açık otomatik zımbırtısı var ya masaüstünde böyle çünkü.

Dosya Ekleri

• 1646786506050.png
    40,2 KB · Görüntüleme: 54
yok be kanka ben anlamam ki overclock falan satın aldığım kişi yapmış büyük ihtimal dur dediğin gibi resetliyim
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoya denk geldim turbo mod açıkken 4,2 lere çıkıyor yine 2,6 ken sence ne yapayım bunu mu deniyim yoksa direk biosu mu sıfırliyim

Sonuçta BIOS a gireceksin. Ayarları kurcala. Foto at veya Telefondan. Ben söylerim.

İşlemcinin turbo modunu kapattım normale dondu bide böyle deneyip bakayım olmazsa biostan yapayım

Oh be sonunda ne saçma bir özellik bu yarı yarıya fark yaptı ısıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…