11400F İşlemci sıcaklıkları normal mi?

Macunu yeni yaptım 3 ay önce falan ondan olmamalı sorun bu sıralar yük gerektiren oyunlar oynamıyorum yoksa kapanırdı fark ettmedim LoL'de bile kasınca bir bakayım dedim.

Intel'in kendi fanı bu kadar kalitesizmi cidden herkeste böyle mi?

Kaliteli herkesin tavsiye ettiği macundu ondan sorun olduğunu sanmıyorum fazlada sürmedim azda sürdüğümü düşünmüyorum bu işlerden anlayan birine sorarak yapmıştım.

Montajının yanlış olmadığından eminsen hocam yeterli olmadığı bariz şekilde belli değiştirmen lazım sıcaklıklar gereksiz fazla.

Yükteyken mesela Elden Ring oynarken 95 dereceyi görüyordu kapanıyordu macun sürünce 5 derece falan oynamıştı.
Yükteyken durum nasıl?

Montajının yanlış olmadığından eminsen hocam yeterli olmadığı bariz şekilde belli değiştirmen lazım sıcaklıklar gereksiz fazla.

Takarken zorlanmıştık nedense videoda rahat rahat takıp sökerken ben yardım aldım belki bir şey olmasın diye fazla narin davranıyordum sorun yoktur montajda.

Eki Görüntüle 2426452

Şimdi ekran görüntüsü aldım, boşta böyle.

Bu arada BIOS'tan bir şeyler ile oynadınız mı?
Oynamadım.

Yükteyken mesela Elden Ring oynarken 95 dereceyi görüyordu kapanıyordu macun sürünce 5 derece falan oynamıştı.

Takarken zorlanmıştık nedense videoda rahat rahat takıp sökerken ben yardım aldım belki bir şey olmasın diye fazla narin davranıyordum sorun yoktur montajda.

O zaman yeterli olmuyor hocamki sıcaklıklar zaten maşallah 2 yumurta kırsanız doğalgazdan tasarrufta etmiş olursunuz :D şaka bir yana dediğim gibi kule tipi kaliteli bir soğutucu size yetecektir bu sıcaklıklar tehlikeli yarın bir gün yanarsa zarara girersiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı