kerem cirpan
Decapat
Yeni bir anakart almak istiyorum ama fazla anlamıyorum anakartlardan. 1150 mi daha iyidir; 1155 mi sizce?
Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemciniz kaç pin? Ona göre seçmeniz gerekiyor.Yeni bir anakart almak istiyorum ama fazla anlamıyorum anakartlardan. 1150 mi daha iyidir; 1155 mi sizce?
1155 ama değiştirebilirim işlemciyi sizce 1150 daha iyi olur mu?İşlemciniz kaç pin? Ona göre seçmeniz gerekiyor.
1155 ama değiştirebilirim işlemciyi sizce 1150 daha iyi olur mu?
İşlemciden işlemciye değişir. Hangi işlemciyi kullanıyorsunuz. 1155 işlemciniz varsa 1155 anakart almanız gerekiyor.1155 ama değiştirebilirim işlemciyi sizce 1150 daha iyi olur mu?
650TL geçmeyecek şekilde bir bütçeBütçeniz nedir? Ona göre bir tavsiye verebiliriz.
İşlemciden işlemciye değişir. Hangi işlemciyi kullanıyorsunuz. 1155 işlemciniz varsa 1155 anakart almanız gerekiyor.İ3 3. nesil eski bir işlemci
İşlemcim de biraz eski onuda değiştirmek istiyorum işlemci+anakart için 650,700 TL bir bütçe ayırabilirim.Sayısı yüksek olan son çıkan modeldir hocam.
Şakası bir yana bu dediğin LGA oluyor. Yani bir nevi pin. Anakart ile işlemcilerin uyumu da bu sayı üzerinden sağlanıyor. Her anakarta her işlemci takılmıyor. Şu an eğer bir işlemcin varsa ona uygun olanı almanız gerekiyor.
Yani olay gelişmiş gelişmemişten ziyade uyumlu işlemci ile eşleşmesi. Eğer işlemcin varsa söyle ona göre model belirlenebilir.
Eğer sıfırdan alacaksan bütçeni belirtirsen yine arkadaşlar elinden geldiğince tavsiye ile yardımcı olmaya çalışır.
İşlemcim de biraz eski onu da değiştirmek istiyorum işlemci+anakart için 650, 700 TL bir bütçe ayırabilirim.
İ3-3220 3.30GHzŞu anki işlemciniz nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.