1151 soket işlemci fanı

@Newasky hiçsıkıntı yok hocma peki anakart ve sistemde herhangi bir sıkıntı çıkartır mı benim paylaştım RAM ve geçmiş olsun. Ve benim paylaştığım fotoğrafta nedne 2400 MHz yanında 1200 MHz yazıyor söylerseniz sevinirim @messinicocugu

Teşekkür ederim.

Aynısından alırsanız sorun çıkması pek mümkün değil, farklı modellerde frekans, gecikme değeri gibi etkenler var. CPU-Z kullandığınız değerin yarısını gösterir, normaldir. Örneğin 3200 MHz kullanırken CPU-Z üzerinden bakarsanız 1600 MHz gözükür.

Teşekkür ederim.

Aynısından alırsanız sorun çıkması pek mümkün değil, farklı modellerde frekans, gecikme değeri gibi etkenler var. CPU-Z kullandığınız değerin yarısını gösterir, normaldir. Örneğin 3200 MHz kullanırken CPU-Z üzerinden bakarsanız 1600 MHz gözükür.

Tamamdır yani RAM ile soğutucuyu alıyorum tekrar tekrar geçmiş olsun.

@Newasky hocam kusura bakmayın hasta hasta yor yorum ben bunları alırsam drop kalkar ve FPS artar mı CPU 100 dereceydi şimdi atığım fanı alacağım ve 8'den 16 GB RAM yapacağım. Artarsa kaç FPS artar 5 10 mudur hocam tahmini.

@messinicocugu

Son düzenleme:
@Newasky hocam kusura bakmayın hasta hasta yoruyorum.
Yardım için buradayım, sıkıntı yok.

Ben bunları alırsam drop kalkar ve FPS artar mı CPU 100 dereceydi şimdi atığım fanı alacağım ve 8'den 16 GB RAM yapacağım. Artarsa kaç FPS artar 5 10 mudur hocam tahmini.
Isınma kaynaklı sorun yaşatmıştır muhtemelen. Biraz rahatlatır. FPS için tam rakam vermem mümkün değil. Ancak tatmin edici bir fark oluşturur.

Tamamdır yani RAM ile soğutucuyu alıyorum tekrar tekrar geçmiş olsun.

@Newasky hocam kusura bakmayın hasta hasta yor yorum ben bunları alırsam drop kalkar ve FPS artar mı CPU 100 dereceydi şimdi atığım fanı alacağım ve 8'den 16 GB RAM yapacağım. Artarsa kaç FPS artar 5 10 mudur hocam tahmini.

@messinicocugu

Rahatlatır sistemi hocam FPS'ler oyuna göre değişir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı