1156 pin bilgisayar toplama

Düşük bütçe, severim.
RAM 90TL.
Stok fan 5TL
Toplam 785TL ama ben olsam ekran kartını sonradan alırdım çünkü bütçenize sığan ekran kartları çok güçsüz attığım ekran kartı CS:GO'yu 720p en düşük grafikte oynatır ama biraz para biriktirip 350 400TL bandında pazarlık ile OEM RX460, GT1030 veya RX550 alıp 1080p oyunculuğa geçebilirsiniz.

Düşük bütçe, severim.
RAM 90TL.
Stok fan 5TL.
Toplam 785TL ama ben olsam ekran kartını sonradan alırdım çünkü bütçenize sığan ekran kartları çok güçsüz attığım ekran kartı CS:GO'yu 720p en düşük grafikte oynatır ama biraz para biriktirip 350 400TL bandında pazarlık ile OEM RX460, GT1030 veya RX550 alıp 1080p oyunculuğa geçebilirsiniz.

Beğendim ben aslında RX460 düşünmüştüm ama 2.el almayı düşünmeyince çok pahalı oluyor.
Sistemi kendim için toplamıyorum kendi sistemim var zaten kuzenim için işini görebilecek az çok oyun açabilecek bir sitem toplamayı düşündüm zaten oyun oynamaısını pek bilmiyor EBA Word falan kullanması için.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı