115W ASUS ROG R9 5900HX nasıl 130W boostlanır?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bilgisayar yeni açıldığında steam kontrolcü ayarlarına girdiğinizde sizden de bu ses geliyor mu aynı pc var bu sesten garantiye yolladım normal olduğunu söylediler

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bilgisayar yeni açıldığında steam kontrolcü ayarlarına girdiğinizde sizden de bu ses geliyor mu aynı pc var bu sesten garantiye yolladım normal olduğunu söylediler

Bende o problem yok çok şükür. Sanırım coil whine ses dedikleri o oluyor ve genelde laptoplarda oluyor. O yüzden normal olduğunu söylüyorlar galiba. Ama normal kabul edilmemesi gerekiyor biraz hakkını arasaydınız keşke. Sürekli yapmıyosa fan sesi gibi olur, yerine göre rahatsız eder sadece ama sürekli yapıyorsa kesinlikle değişmeli.

3060 / R9 5900HX laptop elime ulaştı ve şu anlık bir sıkıntı yok. Fakat Tgp'si şu an 115W, nasıl 130W yapabilirim? Yaparsam herhangi bir zararı oluyor mu? Fan ayarlarını da yapamadım maalesef modlar arası geçiş var silent, performance ve Turbo olaarak ama şarjda takılıyken silent alsam bile zaman zaman fanları 2200-2400RPM aralarında çalıştırıp 8-10sn kadar gerksiz bir ses yapıyor dolayısıyla. Bunun bir çözümü var mıdır bilenler yardımcı olabilirse çok sevinirim :)
Edit: Sanırım 30 serisinde açıp kapama yapılamıyormuş. Dynamic Boost 2.0 otomatik aktif oluyormuş oyunlarda.

Hocam tgp 115W olmasına bakmayın siz 1650 de alsanız 115 gösteriyor kartınız default olarak 130W ile geliyor hayırlı olsun.

Hocam tgp 115W olmasına bakmayın siz 1650 de alsanız 115 gösteriyor kartınız default olarak 130W ile geliyor hayırlı olsun.
Teşekkür ederim dostum. Öyleymiş az çok anladığım kadarıyla. DB 2.0 teknolojisi sanırım. Zaten afterburner'da ayarladım, AAA oyunlarda 125-130W arası çalışıyor.

Teşekkür ederim dostum. Öyleymiş az çok anladığım kadarıyla. dB 2.0 teknolojisi sanırım. Zaten Afterburner'da ayarladım, AAA oyunlarda 125-130W arası çalışıyor.

Rica ederim hocam yardımcı olduysam çözüm işaretler deniz sevinirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı