11600 TL'lik sistem nasıldır?

Bütçe
11600
Son düzenleme:
Önü mesh olan bir kasa bulsanız çok daha iyi, bu kasa düzgün hava almaz. Güzel bir mesh kasa alıp içine de düzgün bir PSU ekleyebilirsiniz.

Onun dışında işlemci için soğutucu almanızı öneririm, sıvıya gerek yok, güzel bir hava soğutucu, performansınızı ve işlemcinin ömrünü artırır, oc yapılsa bile çok daha serin çalışır.

2070 super bana göre 1440P kartı, ben 1440P de kullanıyorum ve performansı gayet iyi, fakat 2k monitör olmak bütçeyi oldukça aşacaktır. Ama bir yandan da 1440P de ekran kartına daha çok yük bindiği için 3600'ü daha uzun süre kullanabilirsiniz, yıllarca idare eder, ayrıca 27 inch alıp yine de gayet güzel görüntü elde edersiniz, tamamen sizin seçiminiz. 1080P için bence 2060 super fazlasıyla yeterli, ama çok uzun ömürlü olsun diyorsanız alınabilir tabi ki 2070 super de. Ben genel olarak çok uzun ömürlü olayına karşıyım, çünkü teknoloji hızlı geliştiği için 3-4 sene sonra 2. elden satıp yeni kart almak daha mantıklı oluyor.

Üsttekileri alabilirsin.
Psu yu 650 wattlık bir link yollayabilir misiniz rica etsem? Bu kasa ve parçalar ile uyumlu olacak şekilde.
edit: COOLER MASTER MWE WHITE 650W 80+ 120mm Fanlı PSU | ITOPYA bu sizin attığınız kasa ile uyumlu olur değil mi? @CJack60
Önü mesh olan bir kasa bulsanız çok daha iyi, bu kasa düzgün hava almaz. Güzel bir mesh kasa alıp içine de düzgün bir PSU ekleyebilirsiniz.

Onun dışında işlemci için soğutucu almanızı öneririm, sıvıya gerek yok, güzel bir hava soğutucu, performansınızı ve işlemcinin ömrünü artırır, oc yapılsa bile çok daha serin çalışır.

2070 super bana göre 1440P kartı, ben 1440P de kullanıyorum ve performansı gayet iyi, fakat 2k monitör olmak bütçeyi oldukça aşacaktır. Ama bir yandan da 1440P de ekran kartına daha çok yük bindiği için 3600'ü daha uzun süre kullanabilirsiniz, yıllarca idare eder, ayrıca 27 inch alıp yine de gayet güzel görüntü elde edersiniz, tamamen sizin seçiminiz. 1080P için bence 2060 super fazlasıyla yeterli, ama çok uzun ömürlü olsun diyorsanız alınabilir tabi ki 2070 super de. Ben genel olarak çok uzun ömürlü olayına karşıyım, çünkü teknoloji hızlı geliştiği için 3-4 sene sonra 2. elden satıp yeni kart almak daha mantıklı oluyor.
Teşekkür ederim yorumunuz için yukarıdaki yorumda bulunan kasa ve psu yu düşünüyorum psu 650 w olarak attığım link uygun olursa o şekilde yapacağım gibi. işlemciye özel soğutucu hemen alabileceğimi sanmıyorum bütçe aşılmaması gerekiyor şu an için kutusundan çıkan soğutucu yeterli olmaz mı sizce?

Son düzenleme:
VS650 alabilirsin.

@CJack60 Teşekkür ederim o zaman sizin dediğiniz MSI kasa ve bu linkteki VS650'yi ekleyip kendi eklediğim kasa ve RGB fanları çıkartıyorum diğer parçalar ile bu şekilde sorunsuz bir şekilde gider değil mi? İşlemci için bu kadar fandan sonra ayrıca bir soğutucu alınır mı? Yoksa kendi kutusundan çıkacak olan soğutucu iş görür mü bu kadar fan ile birlikte?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı