11700K nasıldır?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu test daha inandırıcı. Ek olarak CL14 3600 MHz bir RAM ile performansı daha fazla yükselecektir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu test daha inandırıcı. Ek olarak CL14 3600 MHz bir RAM ile performansı daha fazla yükselecektir.

Peki bu işlemciye z590 a pro alınmaz mı?

O teste AMD ekran kartı kullanılmış o yüzden o kadar performans farkı var.

İleride anakart zarar görür. Siz neden 11700K'da ısrarcısınız? Meraktan soruyorum.
Ya şöyle aslında. 8000tl gibi bir bütçem var ve ekran kartını ileride amcam İngiltere'den gönderecek. Güçlü bir kart gönderecek (3070 gibi) ben de o zamana kadar beklemekten se şöyle ucuz bir ekran kartı ve işlemci alıp bekleyeyim dedim fakat uhd 750 ve vega 8'i görünce ekran kartına vereceğim parayı işlemiye vereyim dedim. Aslında r7 5700g de kararlaştırmıştım fakat pcı express 3.0 olması canımı sıktı. Bende İntele bakayım dedim ve 11600k ve 11700k ilgimi çekti. Ben de olmuşken iyisi olsun diye 11700k alayım dedim.

Ya şöyle aslında. 8000tl gibi bir bütçem var ve ekran kartını ileride amcam İngiltere'den gönderecek. Güçlü bir kart gönderecek (3070 gibi) ben de o zamana kadar beklemekten se şöyle ucuz bir ekran kartı ve işlemci alıp bekleyeyim dedim fakat uhd 750 ve vega 8'i görünce ekran kartına vereceğim parayı işlemiye vereyim dedim. Aslında r7 5700g de kararlaştırmıştım fakat pcı express 3.0 olması canımı sıktı. Bende İntele bakayım dedim ve 11600k ve 11700k ilgimi çekti. Ben de olmuşken iyisi olsun diye 11700k alayım dedim.

11. nesilde alınabilecek en güçlü işlemci 11700K. Tek sıkıntısı çok güç harcaması. 11900K'ya zaten kimse yaklaşmıyor. Çok ısınıyor ve ütü gibi güç çekiyor. 5800X ve idare etmek için düşük bir ekran kartı alabilirsiniz. Her türlü daha ucuza gelecektir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı