Bu test daha inandırıcı. Ek olarak CL14 3600 MHz bir RAM ile performansı daha fazla yükselecektir.
Bu test daha inandırıcı. Ek olarak CL14 3600 MHz bir RAM ile performansı daha fazla yükselecektir.
Peki bu işlemciye z590 a pro alınmaz mı?
Peki bu işlemciye z590 a pro alınmaz mı?
Bu ve onun arasında ne fark var? İkisi de bayağı iyi geldi bana.İşlemciye hakaret olur. Alınmamalı. Bunu önerebilirim:
Bu ve onun arasında ne fark var? İkisi de bayağı iyi geldi bana.
O teste AMD ekran kartı kullanılmış o yüzden o kadar performans farkı var.
Peki ben i7 11700k ya z590 a-pro takarsam ne olur? Ne gibi kayıplar yaşarım?VRM kalitesi. Diğer komponentlerin kalitesi.
Peki ben i7 11700k ya z590 a-pro takarsam ne olur? Ne gibi kayıplar yaşarım?
Ya şöyle aslında. 8000tl gibi bir bütçem var ve ekran kartını ileride amcam İngiltere'den gönderecek. Güçlü bir kart gönderecek (3070 gibi) ben de o zamana kadar beklemekten se şöyle ucuz bir ekran kartı ve işlemci alıp bekleyeyim dedim fakat uhd 750 ve vega 8'i görünce ekran kartına vereceğim parayı işlemiye vereyim dedim. Aslında r7 5700g de kararlaştırmıştım fakat pcı express 3.0 olması canımı sıktı. Bende İntele bakayım dedim ve 11600k ve 11700k ilgimi çekti. Ben de olmuşken iyisi olsun diye 11700k alayım dedim.İleride anakart zarar görür. Siz neden 11700K'da ısrarcısınız? Meraktan soruyorum.
Ya şöyle aslında. 8000tl gibi bir bütçem var ve ekran kartını ileride amcam İngiltere'den gönderecek. Güçlü bir kart gönderecek (3070 gibi) ben de o zamana kadar beklemekten se şöyle ucuz bir ekran kartı ve işlemci alıp bekleyeyim dedim fakat uhd 750 ve vega 8'i görünce ekran kartına vereceğim parayı işlemiye vereyim dedim. Aslında r7 5700g de kararlaştırmıştım fakat pcı express 3.0 olması canımı sıktı. Bende İntele bakayım dedim ve 11600k ve 11700k ilgimi çekti. Ben de olmuşken iyisi olsun diye 11700k alayım dedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.