11700K'dan 5800X'e geçilir mi?

Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Mevcut anakartımı RGB Fusion yazılımından rahatsız olmam sebebiyle değiştirmek istiyorum. Bu anakartı şu an satabileceğim fiyat 1500 TL civarı. Şimdi bunu satıp +2000 TL farkla Z590-E anakartı almak mı yoksa diğer seçenek işlemci ve anakartımı satıp +2000 TL fark ödeyip STRIX X570-F ve 5800X'e geçmek mi? Siz olsaydınız ne yapardınız?

Hiçbir şey yapmazdım. Olduğu gibi kullanır işime bakardım. Ama para benim için önemli değil ben anakartı değiştireceğim diyorsanız Ryzen 5800X ve X570-F ikilisine geçebilirsiniz.

Mevcut anakartımı RGB Fusion yazılımından rahatsız olmam sebebiyle değiştirmek istiyorum. Bu anakartı şu an satabileceğim fiyat 1500 TL civarı. Şimdi bunu satıp +2000 TL farkla Z590-E anakartı almak mı yoksa diğer seçenek işlemci ve anakartımı satıp +2000 TL fark ödeyip STRIX X570-F ve 5800X'e geçmek mi? Siz olsaydınız ne yapardınız?

Ikisine de gerek yok bence.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı