11'de sadece 11 mi çalışmalıyım?

bruhmrxcdf

Hectopat
Nasıl çalışacağım hakkında fikir edinmek için birkaç video izledim ancak kafam karıştı. Şu an halihazırda 11. sınıf kitaplarım var, ancak yanına TYT kaynaklarımı almalıyım, paragraf-problem kitapları mı almalıyım yoksa 11'de sadece 11 mi çalışmalıyım bilemiyorum. Daha deneme çözmedim, denemeleri ne zaman almalıyım? 9-10 temelim iyi denebilir, yazın hiç çalışmadım. Hedefim 2K.

Not: Sayısal öğrencisiyim.

Son düzenleme:
Nasıl çalışacağım hakkında fikir edinmek için birkaç video izledim ancak kafam karıştı. Şu an halihazırda 11. sınıf kitaplarım var, ancak yanına TYT kaynaklarımı almalıyım, paragraf-problem kitapları mı almalıyım yoksa 11'de sadece 11 mi çalışmalıyım bilemiyorum. 9-10 temelim iyi denebilir, yazın hiç çalışmadım. Hedefim 2K.

Hedefin 2000 ise yavaştan TYT AYT kaynakları al çalışmaya başla 2000'e girmek kolay değil kız arkadaşım 2.5 sene çalıştı 120 bine girdi.

11. Sınıfta, 11.sınıfı hakkıyla öğrenip üstüne TYT çalışmalısın. Her hafta bir TYT denemesi çözersen sana çok faydası olur.

Hocam bende o civar hedefliyorum ve 12ye geçtim, size pişmanlıklarımdan bahsedeyim. Öncelikle 11i çok sağlam oturtun. Sayısal konuları es geçmeyin her konuyu ben her soruyu yaparım diyene kadar çalışın. TYT olarak da deneme alın ayda 1 2 defa çözün, neler yapıyorsunuz bir bakın. Her gün düzenli paragraf ve geo çözün 10 soruda olsa çözün. TYT yazın okulun kurslarında hallediliyor, sizin okulda kurs yapar muhtemelen. Uzun lafın kısası bu sene 11i iyi oturtun arada TYT denemesi çözün, her gün düzenli paragraf geo problem çözün. Ayrıca burada konu açmak bence yanlış. Yapılmaz diyenlere takmayın. Kendileri başaramayınca diğerlerininde başaramayacığını düşünüp moral bozuyorlar bugünkü 2.denk gelişim.

Nasıl çalışacağım hakkında fikir edinmek için birkaç video izledim ancak kafam karıştı. Şu an halihazırda 11. sınıf kitaplarım var, ancak yanına TYT kaynaklarımı almalıyım, paragraf-problem kitapları mı almalıyım yoksa 11'de sadece 11 mi çalışmalıyım bilemiyorum. Daha deneme çözmedim, denemeleri ne zaman almalıyım? 9-10 temelim iyi denebilir, yazın hiç çalışmadım. Hedefim 2K.

Ben 2023 sayısal 2401.yim 2022 sayısal 5634.süyüm istersen atarım sonucu. Ben 11 de hiç çalışmadım zaten pandemi vardı Full oyun oynadım 12.ye geçtiğimde ise başladım çalışmaya YouTube dersler izledim her ders için bazı önemli kanallar var onları izledim ve deneme soru bankaları falan çözdüm. Hayatım boyunca da adam gibi ders çalışmamıştım 12.sınıfa kadar. Bence dersleri YouTube'tan çalış sınav notlarını yüksek tut arada soru çöz konuları tekrar et. Sürekli TYT denemesi de çözebilirsin. Neden YouTube diyorum çünkü hep sınavlara oradan çalışmıştım bende alışkanlık olmuş bence gayet verimli olur 9. 10. sınıflarda sınava 2 3 gün kala açıp ezberleyip yapıyordum sınavları diploma notum 96.85

Hocam konudan bağımsız bir şey soracağım. Bende bu sene 12ye geçtim benim 9 10 güme gitti 11'im iyi sayılır. Şu an TYT netlerim orta denemelerde 95 civarı. Sizce bu saaatten sonra ne yapmalıyım? Okulda TYT kursu görüyorum, okullar açılınca AYT de başlayacak. Hedefim 3-4K. Diploma notum 92 bu çok korkutuyor, çok geriye atar mı?

Benim 96 diploma notu 70 kişi geri attı beni 92 kaç atar bilemiyorum da Max 400 kişi falan atar herhalde. 9-10 güme gitti zaten 9 10 da çok bir şey yok 11 konularını yapabiliyorsan 9 ve 10 dakileri biliyorsun zaten 1 aylık kamplarla rahat halledersin.
Biyoloji için: Dr biyoloji.
Fizik için: VIP fizik.
TYT coğrafya için: Coğrafyanın kodları.
TYT tarih için ki çoğu soru yorum geliyor: Benim hocam.
TYT/AYT kimya için: Benim hocam.
Türkçe benim çok sıkıntıydı bu sene zar zor 37 doğru yapabildim o yüzden tavsiye veremiyorum.
TYT din felsefe bunları branş denemeleri ve genel denemelerdeki terimler soru çözümleri falan öğrendim.
TYT/AYT matematik için mert hoca ve biraz ilerleyince AYT için Eyüp hoca.
TYT/AYT geometri için kenan kara.
Dediğim gibi ben okuldan hiçbir şey öğrenmedim hep internetten çalıştım soru çözümlerini izleyerek anladım yanlışları o yüzden YouTube'a'dan bir sürü kanal öneriyorum.
Bir de youtbeda 1-2 dakikalık dakikalık zor soru videoları oluyor başlıkları bazen clickbait oluyor ama çoğu güzel sorular onları açıp çözmeye çalışman lazım çünkü uç noktalardan oluyor zaten o sorular konuyu bilsen bile yapılamayabilinir. Benim 12. sınıfın başında netlerim 80-90 arasıydı bu arada TYT'de senin yine iyi bence.

Son düzenleme:
Ben 2023 sayısal 2401.yim 2022 sayısal 5634.süyüm istersen atarım sonucu. Ben 11 de hiç çalışmadım zaten pandemi vardı Full oyun oynadım 12.ye geçtiğimde ise başladım çalışmaya YouTube dersler izledim her ders için bazı önemli kanallar var onları izledim ve deneme soru bankaları falan çözdüm. Hayatım boyunca da adam gibi ders çalışmamıştım 12.sınıfa kadar. Bence dersleri YouTube'tan çalış sınav notlarını yüksek tut arada soru çöz konuları tekrar et. Sürekli TYT denemesi de çözebilirsin. Neden YouTube diyorum çünkü hep sınavlara oradan çalışmıştım bende alışkanlık olmuş bence gayet verimli olur 9. 10. sınıflarda sınava 2 3 gün kala açıp ezberleyip yapıyordum sınavları diploma notum 96.85

Benim 96 diploma notu 70 kişi geri attı beni 92 kaç atar bilemiyorum da Max 400 kişi falan atar herhalde. 9-10 güme gitti zaten 9 10 da çok bir şey yok 11 konularını yapabiliyorsan 9 ve 10 dakileri biliyorsun zaten 1 aylık kamplarla rahat halledersin.
Biyoloji için: Dr biyoloji.
Fizik için: VIP fizik.
TYT coğrafya için: Coğrafyanın kodları.
TYT tarih için ki çoğu soru yorum geliyor: Benim hocam.
TYT/AYT kimya için: Benim hocam.
Türkçe benim çok sıkıntıydı bu sene zar zor 37 doğru yapabildim o yüzden tavsiye veremiyorum.
TYT din felsefe bunları branş denemeleri ve genel denemelerdeki terimler soru çözümleri falan öğrendim.
TYT/AYT matematik için mert hoca ve biraz ilerleyince AYT için Eyüp hoca.
TYT/AYT geometri için kenan kara.
Dediğim gibi ben okuldan hiçbir şey öğrenmedim hep internetten çalıştım soru çözümlerini izleyerek anladım yanlışları o yüzden YouTube'a'dan bir sürü kanal öneriyorum.
Bir de youtbeda 1-2 dakikalık dakikalık zor soru videoları oluyor başlıkları bazen clickbait oluyor ama çoğu güzel sorular onları açıp çözmeye çalışman lazım çünkü uç noktalardan oluyor zaten o sorular konuyu bilsen bile yapılamayabilinir. Benim 12. sınıfın başında netlerim 80-90 arasıydı bu arada TYT'de senin yine iyi bence.

Teşekkür ederim hocam. Benim TYT de Türkçe ve matematiğim iyi fen ve sosyal orta. TYT'den de korkmuyorum asıl korkum AYT ama AYT'ye nasıl çalışacağımı bilemiyorum. 11i tekrar etmek lazım ama nereden başlayacağım, gidişat nasıl olacak karar veremedim henüz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı