12.000-13.000 TL hazır sistem önerisi

Omnium Gatherum

Centipat
Daha fazla  
Selamlar, geçtiğimiz CMT. Günü “bilgisayar almak benim için mantıklı olur mu” diye bir konu açmıştım ve almamam, beklemem gerektiğini söyleyen kimse olmadı.

Yaklaşık 12-13 bin lira gibi bir bütçem var ve bu hafta almayı planlıyorum eğer benim için mantıklı seçeneği bulabilirsem.

Gaming.gen.tr sitesindeki “pc hocası-GG30” adlı modelin evvelsi gün tekrar stoğa girdiğini gördüm ve fiyatı dün öğleye kadar 12.200 TL iken öğleden sonra 13.000 TL'ye çıktı.

Aşırı derecede bir acelem yok. Sizce bunun gibi fırsatlar tekrar gelir mi, birkaç hafta veya bir süre daha beklemeli miyim?
Ya da önermek istediğiniz bir sistem varsa benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum. Paramı sonuna kadar hak etsin istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizler kadar bilgili değilim bu konularda, affınıza sığınarak, bu kasayı önermenizdeki sebep nedir? Muadillerine göre çok iyi duruyor fiyatı. Bileşenlerini vs. tam olarak anlayamadım, örnek olarak Palit yerine ASUS TUF olması falan çok fark eder mi?
Hocam bende Gaming gen TR baktım ama fark ettim ki bindirim var hocam arkadaşlar uyandırdı.
@James Z. Hetfield hocam bunu en iyi sen ve @BerkayZ87bilir.
sağ olun ilgilendiğiniz için

Sizler kadar bilgili değilim bu konularda, affınıza sığınarak, bu kasayı önermenizdeki sebep nedir? Muadillerine göre çok iyi duruyor fiyatı. Bileşenlerini vs. tam olarak anlayamadım, örnek olarak Palit yerine ASUS TUF olması falan çok fark eder mi?

Sağ olun ilgilendiğiniz için.

Ekran kartındaki markalar performansı çok az etkiler mesela ASUS'daki soğutma bloğu Palit marka bir soğutma bloğundan daha, iyi.

Buraya bak bence.
Öneri: Şu an bekle fiyatlar çok uçtu.

Buraya bak bence.

Bence fiyatlar düşmeyecek aksine daha da yükselecek.

Buraya bak bence.
beklesem bile ne zamana kadar bekleyeceğim ki? siz daha hakimsinizdir piyasaya ama kimse gerçekten de bir şey diyemiyor gördüğüm kadarıyla ilerisi için

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı