12.000 TL civari elektrogitar önerisi

Fleure

Decapat
Daha fazla  
Bu yazin sonunda grg121DX ve Blackstar ID Core 10 V3 amfi aldim. Fakat gitarin tonu cok hosuma gitmedi amfiden ne kadar ayar yaparsam yapayim istedigim tiz tonu alamiyorum surekli sert cikiyor. Bundan dolayi HSS manyetikli gitarla takaslamayi veya satip 2K daha ustune koyup Squier Sonic almayi dusunuyorum nasıl olur sizce? Genellikle dktt manga duman son feci bisiklet tarzi Türkçe pop sarkilar caliyorum.

up

up

Son düzenleme:
O amfi ve gitardan çıkartamayacağınız ton yok. Muhtemelen bir şeyleri yanlış yapıyorsunuz. Bu durum gitar değiştirmek ile düzelmeyecektir. Ne süredir gitar çalıyorsunuz?

Eylül'den beri caliyorum hocam yani 5-6ay
Ton konuşmak, beklemek için yeterli değil. Önce çalım kabiliyetiniz gelişmeli. Elinizdeki gitar ve amfiyi değiştirmeyin ve Clean çalın. 1,5-2 yıl sonra Overdrive / distortionlu tonlara geçebilirsiniz şimdi çok erken.

Ton konuşmak, beklemek için yeterli değil. Önce çalım kabiliyetiniz gelişmeli. Elinizdeki gitar ve amfiyi değiştirmeyin ve Clean çalın. 1, 5-2 yıl sonra OverDrive / distortionlu tonlara geçebilirsiniz şimdi çok erken.

Anladim hocam bir de gitarda her telde 1.perdeden bozuk ses cikiyor bunun sebebi nedir?

Son düzenleme:
Hocam ben bir şey yapmayacagim direkt dukkana goturecegim onlar halleder muhtemelen.

Bir de ernie ball 9-42 alsam grg121DX gitarima uyumlu olur mu?

Gitarınızın üstünde hangi tel seti var i;se tel değiştirdiğiniz zaman aynı kalınlıkta tel kullanmalısınız. Eğer tel seti kalınlıklarınızı değiştirirseniz; gitarınızın komple ayara girmesi gerekir. Bu yüzden mevcut setinizin kalınlığını değiştirmeyin.

Yok eğer değiştireceğim diyorsanız, sap köprü, entonans ayarları yapılması sorunludur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı