12.000 TL laptop önerisi

Hocam ben de Omen için karar verdim fakat düzgün bir satan bir yer bulamadım Hepsiburada'da var fakat orada ki satıcıya da tam güvenemedim doğrusu sizin söylediğiniz 13binlik olan Omen'ı alabilirim fakat onun içinde doğru düzgün bir satıcı bulamadım , Asus laptop'u ise Hepsiburada direkt kendisi satıyor biraz incelemeleri araştırdım Asus içinde çok iyi şeyler söylenmiş arkadaşın dediği gibi . Sizce mantıklı olan hp için beklemek mi yoksa Asus'u almak mı ? doğru söylemek gerekirse Asus baya içime sindi .
 
Hocam ben de Omen için karar verdim fakat düzgün bir satan bir yer bulamadım Hepsiburada'da var fakat orada ki satıcıya da tam güvenemedim doğrusu sizin söylediğiniz 13binlik olan Omen'ı alabilirim fakat onun içinde doğru düzgün bir satıcı bulamadım, ASUS Laptop'u ise Hepsiburada direkt kendisi satıyor biraz incelemeleri araştırdım ASUS içinde çok iyi şeyler söylenmiş arkadaşın dediği gibi. Sizce mantıklı olan HP için beklemek mi yoksa ASUS'u almak mı? Doğru söylemek gerekirse ASUS bayağı içime sindi.

Ben bilgisayarımı internetten almıştım herhangi bir sorun çıkmadı Dell benimki garantiye eve geliyorlar mesela internet güvensiz değil.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı