12.000 TL mouse önerisi

Adam Wraith dışında öneride bulunun demiş insanlarda inatla Wraith önermiş 🤣🤣. Hayır kendi markaları olsa anlayacağım ama nereden geliyor bu Wraith sevdası. Adamın demek ki parası var marka mouse almak istiyor.

Aynı özellikte olan bir fareye sırf üzerindeki yazı için 6000 daha fazla vereyim ki?

@emirrcnk Viper v3 pro al geç. Ben senin yerinde olsam beyaz mouse almazdım. Çok yüksek ihtimal sararacak çünkü.
Komple setap beyaz çiçek gibi örüyorum setupı şimdilik 60k gömdüm tek eksiğim kasa kaldı onuda beyaz yapıcam dediğim gibi wraith çok aklıma yatmıyorum dediğini yapıp geçicem gibi

Aynı özellikte olan bir fareye sırf üzerindeki yazı için 6000 daha fazla vereyim ki?
Hocam siz anlamadınız herhalde beni. Zaten sen alacaksın demiyorum sen ne istiyorsan onu al. Konu sahibi ''Wraith önermeyin'' demiş. Nesini zorluyorsunuz? Adam istemiyorum diyor. Israrla inatla onu alma Wraith al bunu alma Wraith al 🤣🤣.

Evet, bu biraz daha "aptallığa" kayıyor ancak sizin takdiriniz.
Eskiden amd readon HD 6670 ekran kartları ile plastik sandalyede otura otura belimiz bükülürdü şimdi büyük iş sahibi olduk hala tek eğlencemiz bilgisayar oyunları o yüzden bu paraları hobime canı gönülden veriyorum hocam sıkıntı yok

Hocam siz anlamadınız herhalde beni. Zaten sen alacaksın demiyorum sen ne istiyorsan onu al. Konu sahibi "Wraith önermeyin" demiş. Nesini zorluyorsunuz? Adam istemiyorum diyor. Israrla inatla onu alma Wraith al bunu alma Wraith al 🤣🤣.

Hocam Wraith önermeyi bıraktık zaten illa istemiyorum dedikten sonra, Gaming gendeki bir mousei dönerdik kendisine (ogm V2 Pro). Ha yine de konu sahibinin takdiri, istediğini alabilir kendisi bu benim umurumda değil işin ucunda tavsiye istemiş.

Adam Wraith dışında öneride bulunun demiş insanlarda inatla Wraith önermiş 🤣🤣. Hayır kendi markaları olsa anlayacağım ama nereden geliyor bu Wraith sevdası. Adamın demekki parası var marka mouse almak istiyor.
Önce kendiniz öğrenin sonra konuşun. Wraith bir marka değil, tedarikçi. Sattıkları ise her biri bir marka. Şu Wraith üretiyor kafasından ne zaman çıkacaksınız? Pulsar ve Lamzu dediğimiz marka ekipman devi, Logitech kadar yeri var avrupada. Wraith sadece yurt dışından tedarik edip satıyor.
Wraith'in ürettikleri belli, üzerinde Wraith yazanlar Wraith üretimi.

Önce kendiniz öğrenin sonra konuşun. Wraith bir marka değil, tedarikçi. Sattıkları ise her biri bir marka. Şu Wraith üretiyor kafasından ne zaman çıkacaksınız? Pulsar ve Lamzu dediğimiz marka ekipman devi, Logitech kadar yeri var Avrupa'da. Wraith sadece yurt dışından tedarik edip satıyor.

Hayır ben Wraith satın alacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı