12.000 TL mouse önerisi

Eskiden AMD Radeon HD 6670 ekran kartları ile plastik sandalyede otura otura belimiz bükülürdü şimdi büyük iş sahibi olduk hala tek eğlencemiz bilgisayar oyunları o yüzden bu paraları hobime canı gönülden veriyorum hocam sıkıntı yok.

Benzer şeyleri yaşamışız hocam ancak yine de en fazla 5000 edecek bir şeye 10000 vermek akıl karı değil.

Hayır ben Wraith satın alacağım.
Ben almayın mı dedim hocam? Adamlar Wraith'teki tüm ürünler Wraith'in sanıyor, Wraith'in tedarikçi olduğundan haberleri bile yok. Yanıtladığım adamın düşüncesine göre Logitech bir marka ama Pulsar değil :D

Dediğim gibi, alacak kişi sizsiniz ben değilim. Yine kendi istediğinizi yapacaksınız sonunda, Wraith'den istemiyorum dediğinizden sonra Wraith'den alın diye bağlayıp kafanıza vurmuyoruz öneri yapıyoruz. Farklı yerden önerdiğiniz zaman da cevap vermiyorsunuz biz bize düşeni yaptık. İyi sosyaller dilerim sizlere.
Benlik sıkıntı yok hocam sen kendi düşüncelerini paylaştım hiç kimseyi düşüncelerinden dolayı yargılamıyoruz

Hocam siz anlamadınız herhalde beni. Zaten sen alacaksın demiyorum sen ne istiyorsan onu al. Konu sahibi ''Wraith önermeyin'' demiş. Nesini zorluyorsunuz? Adam istemiyorum diyor. Israrla inatla onu alma Wraith al bunu alma Wraith al 🤣🤣.
Dediğim gibi, alacak kişi konu sahibi ben değilim. Yine kendi istediğini yapacak işin sonunda, Wraith'den istemiyorum dediğinizden sonra Wraith'den alın diye bağlayıp kafanıza vurmuyor öneri yapıyoruz. Farklı yerden önerdiğiniz zaman da cevap vermiyor kendisi biz bize düşeni yaptık. İyi sosyaller dilerim sizlere.

Önce kendiniz öğrenin sonra konuşun. Wraith bir marka değil, tedarikçi. Sattıkları ise her biri bir marka. Şu Wraith üretiyor kafasından ne zaman çıkacaksınız? Pulsar ve Lamzu dediğimiz marka ekipman devi, Logitech kadar yeri var avrupada. Wraith sadece yurt dışından tedarik edip satıyor.
Wraith'in ürettikleri belli, üzerinde Wraith yazanlar Wraith üretimi.
O zaman adam Wraith'den mouse almak istemiyor diyim sen anla. Ne demek istediğimi anlamana rağmen zorlama yani. Adama 4 sayfa boyunca Wraith sitesinden mouse linki + Wraith dışındaki mouselara kötüleme yaptığınız için diyorum.

O zaman adam Wraith'den mouse almak istemiyor diyeyim sen anla. Ne demek istediğimi anlamana rağmen zorlama yani. Adama 4 sayfa boyunca Wraith sitesinden mouse linki + Wraith dışındaki mouselara kötüleme yaptığınız için diyorum.

WAIZOWL OGM Pro v2 Kanagawa Wave Mouse yoo bunu öneriyoruz taş gibi mouse coating on numara her şeyiyle efsane.

O zaman adam Wraith'den mouse almak istemiyor diyeyim sen anla. Ne demek istediğimi anlamana rağmen zorlama yani. Adama 4 sayfa boyunca Wraith sitesinden mouse linki + Wraith dışındaki mouselara kötüleme yaptığınız için diyorum.

Saydığım kadarıyla 6 tane Wraith dışı, 5 tane Wraith'den mouse önermişiz konu sahibine. Daha fazla karışıklığa gerek yok bence, birbirimizi daha fazla kırmaya gerek yok.

Ben almayın mı dedim hocam? Adamlar Wraith'teki tüm ürünler Wraith'in sanıyor, Wraith'in tedarikçi olduğundan haberleri bile yok. Yanıtladığım adamın düşüncesine göre Logitech bir marka ama Pulsar değil :D
Hocam Wraith’in tedarikçi olduğunu biliyoruz ama Logitech Türkiye pazarında Pulsar’a göre çok daha köklü ve sağlam bir firma değil mi sizce ? Bir sorunla karşılaştığınızda sizce hangisi size daha garanti veriyor ?

O zaman adam Wraith'den mouse almak istemiyor diyim sen anla. Ne demek istediğimi anlamana rağmen zorlama yani. Adama 4 sayfa boyunca Wraith sitesinden mouse linki + Wraith dışındaki mouselara kötüleme yaptığınız için diyorum.
Kötüleme yapıyoruz çünkü konu sahibinin Wraith istememesi ''Oo Wraith dışındaki her ürün iyi'' demek anlamına gelmiyor, kötü anlamına da gelmiyor.
Ben başta Wraith'ten atmıştım sonra mesajı düzeltip Gaminggen linki attım.
O bütçedeki çoğu mouse güzel zaten ama birinin diğerine göre artıları olabiliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı