Ve oyun. İkisi de yani.Render veya video işlemesi mi yapacaksınız amaç ne?
Genel olarak oyun için topluyorum. Rahat, akıcı ve keyifli oynamak istiyorum.Sistem toplama amacınızı belirtirseniz daha iyi öneriler verebiliriz. 5700XT olarak almayı düşündüğüm modeli seçmişsiniz. O seride birçok sorun yaşayan ve sorunsuz kullananlar var. Zamanla elbette düzelecektir ancak bu kadar para verip o riskli bir sürelik derdi çekerim derseniz hayırlı olsun. Gerek yok başka alayım derseniz indirimler geliyor 2070 alabilirsiniz. (Gaming Z)
Render tarzı iş için işlemci gücü gerekli ise 3700X güzel tercih, bunun dışında sadece 1080P veya 2K oyun oynayacaksanız R5 3600 üstü pek gerekli olmuyor.
Rakibi RTX2070 değil RTX2070 SUPER olan bir ekran kartı alacaksın yukarıda ki arkadaşa bakma.ve oyun ^^ İkiside yani.
RTX 2070 serilerinde de bazı sorunların olduğunu okudum bazı konularda fakat ben AMD'den yana olmak istiyorum. Bakalım neler çıkacak karşımızaRakibi RTX2070 değil RTX2070 SUPER olan bir ekran kartı alacaksın yukarıda ki arkadaşa bakma.
5700XT güzel bir kart ancak sorun yaşayıp iade etmeye kadar gidenler de gözardı edilemez. Ben olsam inatla yine 5700XT alırdım. Sorun yaşanırsa da bir şekilde çözerim dert değil. F/P olarak o kartın rakibi yok. Sıfır sorun sürücü duruma geldi mi bilmiyorum ama geldiyse dediğim gibi rakibi yok.Genel olarak oyun için topluyorum. Rahat, akıcı ve keyifli oynamak istiyorum.
Aynı fiyat olarak baz aldım. İndirim ile Gaming Z 2070 kartı 3500TL'lere kadar düşüyor. Nitro+ 5700XT'de ortalama 3500TL civarı. Güç olarak karşılaştırmadım.Rakibi RTX2070 değil RTX2070 SUPER olan bir ekran kartı alacaksın yukarıda ki arkadaşa bakma.
M.2 oyunda size fark ettirmez yada windows açılış hızında.Genel olarak oyun için topluyorum. Rahat, akıcı ve keyifli oynamak istiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.