12.000 TL Sistem Toplama Tavsiyesi

5700XT güzel bir kart ancak sorun yaşayıp iade etmeye kadar gidenler de gözardı edilemez. Ben olsam inatla yine 5700XT alırdım. Sorun yaşanırsa da bir şekilde çözerim dert değil. F/P olarak o kartın rakibi yok. Sıfır sorun sürücü duruma geldi mi bilmiyorum ama geldiyse dediğim gibi rakibi yok.

Aynı fiyat olarak baz aldım. İndirim ile Gaming Z 2070 kartı 3500TL'lere kadar düşüyor. Nitro+ 5700XT'de ortalama 3500TL civarı. Güç olarak karşılaştırmadım.

Kardeşim bir indirim alan NVDİA ‘mı XT 3000₺ altına bile inerken sen amma fanboy çıktın?
Segment 1500₺ ye çıkarsa

Aourus’u ezer. Ayrıca para iade kampanyasıda var.

Kardeşim bir indirim alan NVDİA ‘mı XT 3000₺ altına bile inerken sen amma fanboy çıktın?
1-Kardeşiniz değilim. 2-Ben AMD severim; hem işlemci hem ekran kartı tarafında. Ölsün intel ölsün nvidia. 3-Henüz Nitro+ 5700XT'nin 3400TL altına düştüğünü görmedim. 4-Edepli ve adaplı yazmak ne kadar zor olabilir?

Guardian MESH panel bizzat kullanıyorum kasa buz gibi. Cooler Master’a fazla para vermeye gerek yok. Saç kalitesi kalın ve kaliteli ürün öneriyorum.
1-Kardeşiniz değilim. 2-Ben AMD severim; hem işlemci hem ekran kartı tarafında. Ölsün intel ölsün nvidia. 3-Henüz Nitro+ 5700XT'nin 3400TL altına düştüğünü görmedim. 4-Edepli ve adaplı yazmak ne kadar zor olabilir?

İnsanları konuşma ve hitap şekli her kişiye aynı ama kişiler farklı görebilir. Edepli yazmam kardeşim demek değilse muhattap olma ve konudan ayrıl?

Guardian MESH panel bizzat kullanıyorum kasa buz gibi. Cooler Master’a fazla para vermeye gerek yok. Saç kalitesi kalın ve kaliteli ürün öneriyorum.

İnsanları konuşma ve hitap şekli her kişiye aynı ama kişiler farklı görebilir. Edepli yazmam kardeşim demek değilse muhattap olma ve konudan ayrıl?
Kasada PSU yok ve TUF ile Elite vrm ve mosfet kalitesi bakımından neredeyse aynı. TUF'un ethernet kontrolcüsü Realtek; Elite'nin 1Gigabit Intel. Sizden çok gördüm, faydalı olmak yerine, belirli konuşma ve saygı seviyesinde fikir alışverişinde bulunmak yerine kötülüğü seçenlere saygım sonsuz, devam!

Ekleme: İki tercih de giriş seviyesi için yeterli ve makul seçimler.

Görmeyen yada görmezden gelen arkadaş bakabilir.
Kasada PSU yok ve TUF ile Elite vrm ve mosfet kalitesi bakımından neredeyse aynı. TUF'un ethernet kontrolcüsü Realtek; Elite'nin 1Gigabit Intel. Sizden çok gördüm, faydalı olmak yerine, belirli konuşma ve saygı seviyesinde fikir alışverişinde bulunmak yerine kötülüğü seçenlere saygım sonsuz, devam!

1000-450=550₺ zor olmamalı ne dersin ? Kim bu 550₺’ye seçimsiz PSU almak ister. Cevap @actanonverba ;) Gigabyte ile Asus Türkiye servislerine bakalım birde TUF askeri kalitesine mosfetlerine.
Oyun oynarken yükleme ekranlarında takılıp kalmak istemiyorum. Bir tıkta olsa hızlı olması daha iyi olur benim için, o yüzden M.2 istiyorum.
Araştırabilirsin 0.5 fark ediyor. Fazla parayı Kullanım alanına arttır.

Dosya Ekleri

• 2C55C77B-8367-4655-843B-181786CCF873.png
    2C55C77B-8367-4655-843B-181786CCF873.png
    62,4 KB · Görüntüleme: 73
Benim tavsiyem işlemciyi 3900x ekran kartını da 2070s ya da 2080 bakın.
Çünkü yukarıdaki liste bütçenize göre bana zayıf geldi.
Monitor olarak 2k 144hz olması yararınıza olur. Bu sistem ile 1080p oyun oynamayın.

Ayrıca depolama için de 2tb Samsung QVO yakışır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı