12.000 TL sistem toplama

Bu sistem fiyatını haketmiyor hocam kendin tek tek toplarsan 12500TL'ye 12100F+RX6600 sistem toplanıyor.

Teşekkür ederim hocam hazir yeri gelmisken birkac sorum olacak Intel tarafinda i3 12100F sistemli toplarsam (hatta 12500 TL'lik elinizde varsa atabilirseniz sevinirim fiyati da iyi :)) ileride mesela islemciyi yükselteceğimde sıkıntı olur mu cunku AMD de B serisi guzel bir anakart alinca cok rahat upgradeleyebiliyorsun ama yanlış hatirlamiyorsam: Intel'de bazi anakartlar islemciyi kisitliyordu, bazi anakartlar RAM'i 2666 Mghz'de calistiriyordu vs. sizin aticaginiz 12100F’li sistemde bu anakart ve RAM'de ileriye dönük sıkıntı yasamazsin diyebilir misiniz hocam.

Teşekkür ederim hocam hazir yeri gelmisken birkac sorum olacak Intel tarafinda i3 12100F sistemli toplarsam (hatta 12500 TL'lik elinizde varsa atabilirseniz sevinirim fiyati da iyi :)) ileride mesela islemciyi yükselteceğimde sıkıntı olur mu cunku AMD de B serisi guzel bir anakart alinca cok rahat upgradeleyebiliyorsun ama yanlış hatirlamiyorsam: Intel'de bazi anakartlar islemciyi kisitliyordu, bazi anakartlar RAM'i 2666 Mghz'de calistiriyordu vs. sizin aticaginiz 12100F'li sistemde bu anakart ve RAM'de ileriye dönük sıkıntı yasamazsin diyebilir misiniz hocam.

13400TL tutuyor.

Normalde sistem 12500TL tutuyor ama o sistemi anakart olarak H610M var B660M-A indirime girmiş onu ekleyince 13400TL oldu böyle düzel sınır olmadan kullanırsın.

ASUS Prime H610M-D.

Teşekkür ederim hocam.
Teşekkür ederim hocam.

Hocam bu sistem nasıl ekran karti olarak simdilik bunu kullanayim sonra yukseltirim anakart zaten PCI 4 yine fena olmayan bir performans verir bence bir de anakart M-K ama D ile bir farkı var mı? 100 200 TL'lik bir fark gibi gordum netten ama bilemiyorum.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim hocam.

Hocam bu sistem nasıl ekran karti olarak simdilik bunu kullanayim sonra yukseltirim anakart zaten PCI 4 yine fena olmayan bir performans verir bence bir de anakart M-K ama D ile bir farkı var mı? 100 200 TL'lik bir fark gibi gordum netten ama bilemiyorum.

Kasa PSU ve SSD sorunlu onun dışında güzel.

Hocam F/P butceyi cok asmayacak kasa, PSU, SSD onerebilir misiniz? Hava akisi guzel bir kasa, kronik olmayan SSD, ileride yukseltme yapcsgim zaman basimi agritmayacak PSU :) mesela sallıyorum 6700XT'e geçeceğim.

Anakartı ileride ATX almasan bu kasa(ATX desteklemiyor:
ATX anakart da alabilirim dersen bu kasa:
SSD olarak 500TL daha verebilirsen sitedeki seçeneklerden 970 EVO Plus öneririm seçemezsen F/P olarak bu iyidir:

Anakartı ileride ATX almasan bu kasa(ATX desteklemiyor:
ATX anakart da alabilirim dersen bu kasa:
SSD olarak 500TL daha verebilirsen sitedeki seçeneklerden 970 EVO Plus öneririm seçemezsen F/P olarak bu iyidir:

Hocam size şey soracaktim unutmusum sizce 6500 XT nasildir su anda idare edilebilir mi dedigim gibi RX 6600 ile 3K civari fiyat farki var. Cogu oyunda 1660 ile cok farki yok bazen VRAM'den dolayi fark aciliyor onun disinda tek haneli FPS farki incelemelerde, birkac oyunda mesela R6'da fark cok fazlaydi sanirim yazilimsal bir sıkıntı duzelmistir diye tahmin ediyorum.

Hocam size şey soracaktim unutmusum sizce 6500 XT nasildir su anda idare edilebilir mi dedigim gibi RX 6600 ile 3K civari fiyat farki var. Cogu oyunda 1660 ile cok farki yok bazen VRAM'den dolayi fark aciliyor onun disinda tek haneli FPS farki incelemelerde, birkac oyunda mesela R6'da fark cok fazlaydi sanirim yazilimsal bir sıkıntı duzelmistir diye tahmin ediyorum.

10k bütçede daha iyisi yok zaten şu an hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı