12.000 TL'ye HSS elektrogitar önerisi

Dark FEAR

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS TUF Gaming F15 FX506LH-HN004 i5-10300H 16 GB 512 GB SSD GTX1650 15.6" Full HD Gaming Laptop
10 12 bin TL'lik HSS gitar önerebilir misiniz? İlk defa gitar alacağım.

Çoğunlukla jazz, blues, alternatif rock tarzı çalacağım ama arada bir de hard rock ve metal tarzı da çalmak istiyorum.

@Single_factor Rica etsem yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleme:
birkaç önerim olabiliir ama amfiniz de çok önemli o yüzden bütçenin çoğunluğunu ona yatırmak daha mantıklı

Amfi olarak Blackstar ID Core 10 V3 düşünüyordum. Başka gitarlar önerebilir misiniz? 10 bini çok geçmesin ama.

Amfi olarak Blackstar ID Core 10 V3 düşünüyordum. Başka gitarlar önerebilir misiniz? 10 bini çok geçmesin ama.
@711959

Bu arada 2. el almayı düşünüyorum. 0'lar için 10 12 bin arası bütçe verdim.

Sahibinden e bakıyorum da Kocaeli'de adamakıllı gitar yok benim istediğim türlerde. Ibanez grg170DX kaynıyor.

https://shbd.io/s/lxDYHf3X
bu ilanda yamaha 012 ve blackstar v2 amfi var. Sizce alınır mı?

Son düzenleme:

@711959

Bu arada 2. el almayı düşünüyorum. 0'lar için 10 12 bin arası bütçe verdim.

Sahibinden e bakıyorum da Kocaeli'de adamakıllı gitar yok benim istediğim türlerde. Ibanez grg170DX kaynıyor.

https://shbd.io/s/lxDYHf3X
Bu ilanda Yamaha 012 ve Blackstar V2 amfi var. Sizce alınır mı?

İkinci el alırken sıkıntılı bir gitar alma ihtimaliniz var eğer gitarla ilgilenen bir tanıdığınız varsa onun bakması daha iyi olabilir

İlandaki Yamaha temiz gibi duruyor amfi de öyle

Zaten Blackstar kendini kanıtlamış kaliteli bir firma ID Core 10 hem bilgisayar üzerinden efekt kontrolü hem de uygun bir fiyata sahip olduğu için başlangıç için en çok tercih edilen amfilerden biri alırsanız eğer sizi üzmez.

İkinci el alırken sıkıntılı bir gitar alma ihtimaliniz var eğer gitarla ilgilenen bir tanıdığınız varsa onun bakması daha iyi olabilir.

İlandaki Yamaha temiz gibi duruyor amfi de öyle.

Zaten Blackstar kendini kanıtlamış kaliteli bir firma ID Core 10 hem bilgisayar üzerinden efekt kontrolü hem de uygun bir fiyata sahip olduğu için başlangıç için en çok tercih edilen amfilerden biri alırsanız eğer sizi üzmez.

Bu Blackstar V2, ben v3'ünü istiyordum. V2'si iyi midir ki? İlandaki Yamaha kalite olarak nasıldır?

Bu Blackstar v2, ben v3'ünü istiyordum. V2'si iyi midir ki? İlandaki Yamaha kalite olarak nasıldır?

İyi gibi sanki gitar. Ama V2 içime sinmedi ben önceden kafamda oluşturmuştum v3ü. Keşke V2 yerine V3 olsaydı ilanda. Satıcıya bir soracağım sadece gitarı verebilir misin diye. İnşallah anlaşabiliriz.

Bu Blackstar v2, ben v3'ünü istiyordum. V2'si iyi midir ki? İlandaki Yamaha kalite olarak nasıldır?

İyi gibi sanki gitar. Ama V2 içime sinmedi ben önceden kafamda oluşturmuştum v3ü. Keşke V2 yerine V3 olsaydı ilanda. Satıcıya bir soracağım sadece gitarı verebilir misin diye. İnşallah anlaşabiliriz.

Analog bir amfi mi dijital amfi mi daha iyi olur benim için?

Son düzenleme:
Dijital amfi alın, Blackstar iyi bir tercih. Gitar olarak 2. elde Yamaha Pacifica 1xx serisini öneririm . Müthiş bir blues ve jazz tonu var. Bir dönem kullanmış sonra nakit ihtiyacımdan ötürü bedavadan biraz pahalıya satmıştım.
Ama gitar seçiminde en doğrusu elleyerek seçmektir. Sizin bastığınız perdelere ben basamam belki, aynısı karşı durum için de geçerlidir.

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...t-strat-squier-elektro-gitar-1132756557/detay bu nasıldır?

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ore-10-v3-elektro-gitar-amfi-1128519661/detay amfi olarak da bu var. Ama USB girişi çalışmıyormuş, bu sorun olur mu?

Fender bullet strat squier elektro gitar a baktım internetten fiyatına. 8000 fiyat ama bu adam 10 bine satıyor, neden?​

Son düzenleme:

USB girişi önemli mutlaka yaptırılması gerekli eğer yaptıracaksan alabilirsin

Not: V2 V3 kadar yeni nesil olmasa bile kötü değil v3'ün v2'den farkı eklenen yeni bir stero delay galiba.

Dijital ve modellemeli amfiler / ses kartı + VST plug-in, yeni gitara başlayanlar için uygun değildir. sadece kafanızı karıştırır, vaktnizi zamanınızı çalar, gelişmenizi engeller. 10w Analog amfi alın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı