12.000 TL'ye iPhone 11 alınır mı?

Daha fazla  
Kuzenimin kullandığı cihazı satın almak istiyorum. 12'ye bırakırım sana dedi, cihazın 1 yıl daha garantisi var. Pil sağlığı 96 ve bütün özellikleri aktif çalışıyor. Sizce fiyatına göre almaya değer mi? Bugüne kadar hep iOS kullandım. Android de kullandım ama pek sevmiyorum, o yüzden Android önermezseniz sevinirim. IOS'tan devam etmeyi düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kuzenimin kullandığı cihazı satın almak istiyorum. 12'ye bırakırım sana dedi, cihazın 1 yıl daha garantisi var. Pil sağlığı 96 ve bütün özellikleri aktif çalışıyor. Sizce fiyatına göre almaya değer mi? Bugüne kadar hep iOS kullandım. Android de kullandım ama pek sevmiyorum, o yüzden Android önermezseniz sevinirim. IOS'tan devam etmeyi düşünüyorum.

Cihaz anlattığınız üzere temiz. Garantisi halen var ve pil sağlığı da iyi seviyede. Alınır bence. Ama bir sorum olacak. Telefon sıfır olarak mı alındı? Eğer EasyCep gibi sitelerden alındıysa bulaşmayın derim.

Bu fiyata 11 bayağı iyi.

Bu kadar eski bir cihaz, mantıksız bence. Berbat ekran, kötü pil ömrü gibi şeyler vs. de var tabii. Ayrıca bu sene son güncellemelerini alacak olması bekleniyor.

Giriş seviyesi Samsung'ya da Çin malı Android'ler yerine tercih edilebilir mi? Belki. O da sırf temiz ve garantili cihaz olmasından ve sizin IOS'a aşina olmanızdan dolayı. Şahsen ben tercih etmezdim. OLED ekranlı olmayan telefonlar oyuncak gibi geliyor bana.

Cihaz anlattığınız üzere temiz. Garantisi halen var ve pil sağlığı da iyi seviyede. Alınır bence. Ama bir sorum olacak. Telefon sıfır olarak mı alındı? Eğer EasyCep gibi sitelerden alındıysa bulaşmayın derim.
Telefon sıfır olarak vatandan alınma faturası ve kutusu duruyor.

Durumuda gayet iyiymiş alınır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı