Evet aldıktan sonra konuyu açmam saçma oldu linçlemezseniz sevinirim. Sarı siteden pil ve ekranı değişmiş iPhone 11 aldım hale kargoda bayramdan dolayı, telefonda Face ID vs çalışıyor pili 2.5 ay önce güçlendirilmiş Deji batarya ile değiştirilmiş Android telefondan sıkılmıştım gerçekten fazla araştırmadım almadan önce, sosyal medya kullanıyorum sadece ekran süresi bu hali ile kaç saat verebilir sizce ve almakla hatamı ettim cevaplarınız bekliyorum, teşekkür ederim.
Gayet güzel fakat neredeyse en önemli parçalardan biri olan ekran değişmiş. True Tone çalışmaz büyük ihtimalle, o telefon iPhone tadı vermez ama yapacak bir şey yok güzel fiyat.
Şu muhabbeti yapmaktan sıkılmayacaksınız abi. iPhone 8+ vereyim eline kullan bakalım. Nasıl bir cihazmis. Desteği var mı? Yok. Ama kasma, donm hiçbir şey yapmıyor. Kuzenimde 4 yıldır iPhone 7 var. Şarjı uçuyor kabul ediyorum. Halamda da A10 var. Halamdaki A10'a kendimi kaydedecektim. Telefon patliyordu az daha. iPhone 7 öyle değil. Hâlâ kayıyor yağ gibi. Onu gectim boşta bir 6S 16 GB. 2015'te çıkan bir telefon olmasına rağmen pil 50 altına düşmediği sürece oyun bile oynatiyor. 50 altına düşünce telefon kafayı yiyor. Ama açılış hızı 23 saniye. Elimdeki dandik Android bazen 3 bazen 5 dakikaya açılıyor vesselam.
Harbi ya Apple telefonlar 5 sene güncelleme alıyor diye linçliyolarya bilmiyolarki Android 3 sene güncelleme alıyor. Ayrıca şu an hala daha arkadaşım 6S Plus kullanıyor WhatsApp Instagram falan takılabiliyor siz düşünün iPhone düşmanlığını bırakın artık ve hurda demeyin şu cihazlara 2015'te çıkan cihaz 9 senelik hala daha kullanılıyor ve ara güncellemeleri alıyor.