13.000 TL'ye iPhone 11 alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yanlışınız var, Google servisleri telefonların hayatının bir parçası oldu artık.

Hayir, katilmiyorum. Bu servisler her kisinin kullandigi tarzda bir sey degil.

Huawei üzerinde çoğu uygulama eksik ve çalışmıyor.

Huawei'in kendi uygulama magazasini kullanmak zorunda degilsin ki? Aurora Store gibi programlar uzerinden de yukleyip kullanirsin, hatta kuramayacagin bir sey olamaz.

Yine bir iPhone Android kavgası başlamış. Şahsi fikrim hiçbir telefona o kadar para verilmemesi sadece iPhone için değil Android de bu fiyatta karşılığı olan telefonlara dahi o kadar para verilmesini mantıklı bulmuyorum.

Hocam ekonomi yüzünden almak zorunda kalınıyor şu an 10 bin aşağısında çok iyi bir telefon kalmadı pek.

Huawei kendi işletim sistemi hem daha güvenilir hem daha performanslı benim gözümde. Apple 14'ü olan kişi ile işletim sistemi karşılaştırdık. Bence Huawei kamera olarak da P50 Pro en iyisi global 1. kısacası Huawei bence süper. Ama pil ömrü olarak Apple en iyisi.

Pil ömrü uzun ama pil kapasitesi az.

Hayir, katilmiyorum. Bu servisler her kisinin kullandigi tarzda bir sey degil.

Huawei'in kendi uygulama magazasini kullanmak zorunda degilsin ki? Aurora Store gibi programlar uzerinden de yukleyip kullanirsin, hatta kuramayacagin bir sey olamaz.
Kurabilirsin, kullanamazsın :)
Çünkü "Google Servisleri ile giriş." ister çoğu uygulama.

Pil ömrü uzun ama pil kapasitesi az.

Kapasite kısa neden tutuluyor bilmiyorum. En cok pil kapasitesi tutan firma Samsung gibi gelmekte. Huawei bunun hakkında bir oneride bulunacağım. Pil ömrü 2 yılık cihaz icin halla süper fakat. 3.yıla girince sorun yaşayabilirim korkusu var. Ondan yeni bir cihaza geçme planım var.

Kapasite kısa neden tutuluyor bilmiyorum. En cok pil kapasitesi tutan firma Samsung gibi gelmekte. Huawei bunun hakkında bir oneride bulunacağım. Pil ömrü 2 yılık cihaz icin halla süper fakat. 3.yıla girince sorun yaşayabilirim korkusu var. Ondan yeni bir cihaza geçme planım var.

Evet Apple da anlamadığım tek nokta.

Size Huawei fanboyluğu yapın diyen olmadı konu üzerinde, neden ilerlettiniz?

İlk mesajda POCO Samsung onerisi yapılmış bir bakınız sonra bana yazınız. İşinize geldiği gibi mesaj atmayınız. Huawei fanboy olsam Samsung-Nokia gibi markalar kullanmazdım. Dediğim gibi Apple 13 geçme planım mevcut. Nedeni ise Apple biraz kullanmak istediğim icin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı