12.000 TL'ye iPhone önerisi

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
İhracat departmanı
Elimdeki iPhone 12'yi geçen hafta 17'ye sattım. İdarelik iPhone 8 kullanıyorum ama kanser bu telefon. Wi-Fi hızı rezalet, ekran küçük. Önceliğim tabii ki iPhone, Android'le uğraşmak istemiyorum veri aktarımı vs. yine de Samsung A36'ya göz gezdirdim güzel telefon. Ekranından dolayı XS Max düşünüyorum veya 11. 3 sene önce iPhone 6s kullanırken bir anda Redmi Note 11S almıştım güzelde telefondu fakat Android kullanmak istemedim ve zararla elimden çıkarmıştım. Aynı şeyler olsun istemiyorum.

Yurt dışı telefon olayına da hiç yönelmedim bugüne kadar ve bilgimde yoktur. Yurt dışı 13 falan alsam nelere dikkat etmem gerekir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Reis valla şöyle söyleyeyim, ben de bu yaz para biriktirdim iPhone alacaktım. Lakin bir hata yapıp reeder aldık 2 tane telefon. Sana şöyle söyleyeyim telefon rezaletti guncelemeden sonra berbat bir şekilde sürekli kapanıp açılmaya başladı. İadeye verdik kabul edilmedi tüketici hakem heyetine gittik kabul edildi şimdi iadeye vereceğiz. Telefonlara baktım biraz ama fazla telefonsuz kalamazdım Casper Via a40 aldım. Telefondan memnunum şahsen. Bundan önceki telefonum General Mobile Gm21 di. Onun özelliklerinin 100 katı bu telefon o yandan güzel. Ama kamerasi güzel bir telefon istiyordum, bu telefonun kamerası güzel ama beklentimi karşılamadı pek. Açıkçası 4k video çekebilen bir telefon tercih ederdim. Neyse sadede gelelim, eğer ki Android telefon almak istersen heves edersen ve butcen uygunsa önerim Samsung s serisinden şaşmaman. Veya Xiaominin düz modellerinden. Tabii biraz pahalı onlar. Ama yd 13 almak isterim diyorsan şöyle açıklayayım sana, yurtdışı alınca iki sim oluo. Biri fiziki sim biri e-sim. İkisinide 4+4 8 ay kullanabiliyorsun. 1 yıl için geçerli bu. 8 ay toplamda kullandığın zaman bu telefona artık sim taksan bile hat çalışmaz. Yılbaşı tekrar yenilerek toplam da 240 gün yani 4+4 kullanım süren yenilenir. Her sene 240 gün telefonu kullanabilirsin. Tabii bu 240 gün telefonu kullanmana engel değil sadece konuşma yapamazsın ve WhatsApp falan etkilenir belki. Başka bir sıkıntısı asla yok. Yd mantıklı bişi ama başka telefonun varsa. Bende simdi telefon bakıyorum ya elimdekini satıp ikinci el 12 falan alcam ya da yd 11-12 neyse işte. Kamerası 4k 60 FPS çeken sadece iPhone serileri var uygun fiyata maalesef. Ya da iki telefon kullanacağım bu şekilde işte yd alırsam bakalım. Başka arkadaşlar varsa öneri yapabilirler.

Hayırlı olsun reis. Nasıl genel olarak kullanım kalitesi kamerası bataryası vs biraz telefonla vakit geçirdikten sonra buraya yazabilir misin? Bilgilendirirsen iyi olur açıkçası.

Hayırlı olsun reis. Nasıl genel olarak kullanım kalitesi kamerası bataryası vs biraz telefonla vakit geçirdikten sonra buraya yazabilir misin? Bilgilendirirsen iyi olur açıkçası.

Pili %78 ama yetiyor bana. Ekranı iyi onun için aldım. Bence gayet alınabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı