12,000 TL'ye RTX 3060 alınır mı?

• Konuyu başlatan Yaban
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 108
  • Görüntüleme 4.811
Hocam VRAM'e takılmayın. 3070Ti 6GB olsa bile 3060 20 GB VRAM'den daha performanslı olur.
Hocam kıyaslaması doğru değil zaten ama 3070 yetersiz kalacak 8 GB ile.. Bu yüzden 3080 bulamazsam belki de gözümü kapatıp amd ye şansımı deneyecem

Abartıyorsunuz, zar zor AMD sorunu yaşayan görüyorum ben.
Hocam her gün görüyorum ama

Hocam kıyaslaması doğru değil zaten ama 3070 yetersiz kalacak 8 GB ile.. Bu yüzden 3080 bulamazsam belki de gözümü kapatıp amd ye şansımı deneyecem

Hocam her gün görüyorum ama
Monitör çözünürlüğünüz nedir?

Hocam herkes sorun yaşıyor belki bende sıkıntı çıkmaz ama uğraşmak istemiyorum belki Twitch yayını da yaparım.

Herkes sorun yaşamıyor hocam. Bazı sorun yaşamışlar herkes yaşıyormuş gibi her yerde konuşuyor. Ben hep AMD kartlar kullandım kullandığım hiçbir seride sorun yaşamadım. Tabii NVIDIA isteyip istememek size kalmış ama en azından markaya takılı kalmayın ki alacağınız kartın modeli yükselsin bütçenize göre.

Bana VRAM yetmemesinden sorun yaşanan bir örnek video atabilir misiniz?
Yetmiyor demiyorum hocam, yetmeyecek deniliyor dedim. Çoğu oyununun 7 8 gb kullandığını söylüyorlar.

Monitör çözünürlüğünüz nedir?

ASUS 23,6" VG24VQR 1MS(MPRT) 165HZ DP​

Herkes sorun yaşamıyor hocam. Bazı sorun yaşamışlar herkes yaşıyormuş gibi her yerde konuşuyor. Ben hep AMD kartlar kullandım kullandığım hiçbir seride sorun yaşamadım. Tabii NVIDIA isteyip istememek size kalmış ama en azından markaya takılı kalmayın ki alacağınız kartın modeli yükselsin bütçenize göre.
Hocam marka kısmı da satmak söz konusu olduğunda değer kazanıyor.

Hocam marka kısmı da satmak söz konusu olduğunda değer kazanıyor.
Siz yeni sistem alırken satmayı düşünüyorsunuz hocam, böyle olmaz. İleride daha pahalıya satılacak diye şimdi binlerce lira daha fazla mı vereceksiniz?

Siz yeni sistem alırken satmayı düşünüyorsunuz hocam, böyle olmaz. İleride daha pahalıya satılacak diye şimdi binlerce lira daha fazla mı vereceksiniz?
Sadece ondan değil bir sorun olması durumunda, ki ekran kartlarında sorun olma ihtimali her zaman var. Markalarla sorun yaşamayalım diye. Örneğin evga 3070 Ti almak üzereydim ayrıldığını açıkladı. Belki yine sorunumu çözerdi ama Msı yada asus kadar olacağını sanmıyorum. Amd haberleri çıkmasa 6800 alıyordum. Fakat herkes dert yanıyor.

Sisteminizi bilmiyorum ama yazdiginiz monitore bakarak 1080p oldugu anlasiliyor. Yerinizde olsam 3070-3070 Ti alirdim oda belki monitorunuzu ileride 2K oyunculuk icin guncellerseniz diye yoksa tavsiye etmem. Ama 8000 bandina 3060 bulunuyor hocam paraniz cebinize kalsin ben Zotac 3060 kullanıyorum 2K da memnun ediyor beni. Monitorunuz icin en iyisi 3060 ama 8-9 binden fazla vermeyiniz tavsiyem.

Zotac Gaming GeForce RTX 3060 Twin Edge 12 GB GDDR6 192 bit DP/HDMI PCI-e 4.0 ekran kartı ZT-A30600E-10M

1080p de isinizi fazlasiyla gorecektir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı